Vrouw strand zelfbewust - verkleind

100% onafhankelijk advies

100% onafhankelijk advies

Hanno kent alle hypotheekverstrekkers van Nederland: we kennen uiteraard hun rentepercentages en voorwaarden, maar weten ook hoe ze denken en werken. Wij kunnen daardoor uit meer dan 400 hypotheken, de hypotheek vinden die het beste bij je past. 100% onafhankelijk en provisievrij.

Soepel afsluiten

In je gratis Hanno Account kun je zien welke documenten nodig zijn voor een hypotheekaanvraag. Deze kun je eenvoudig en in je eigen tijd uploaden. Zodra je je droomhuis hebt gevonden, is je hypotheek al grotendeels geregeld. Wij maken de hypotheekaanvraag dan helemaal af. Zonder stress.

Maandelijkse check

Je leeft je leven en je financiën veranderen vaak meer mee dan je denkt. Daarom regelen we bij Hanno je hypotheek en je verzekeringen, en houden we deze daarna doorlopend voor je in de gaten. Kan het goedkoper? Moet het anders of beter? Dan hoor je dat meteen. Dan heb jij het altijd goed geregeld. Zonder financiële zorgen, voor een vast bedrag per maand.

De adviseurs van Hanno

Bij Hanno werken we tegen eerlijke prijzen voor persoonlijke aandacht en advies. Dat doen we zoveel mogelijk online en super efficiënt. Daardoor zijn we ook nog eens een stuk goedkoper dan vele andere aanbieders.

Ervaar het zelf. Spreek met een adviseur van Hanno

We helpen je graag.

Telefoon 030 - 208 2010
WhatsApp 06 - 1093 2010
Openingstijden
Maandag - Vrijdag: 8.30 tot 20.30
Zaterdag: 10.00 tot 15.00
Corstiaan van Pelt Hanno.jpg

Corstiaan van Pelt