Woning kopen info-avond

Woning kopen info-avond

Gratis info-avond met handige informatie en tips die jou helpen bij het kopen van je droomhuis

Wil jij een huis kopen? Dan heb je misschien, net als veel mensen, één van de volgende vragen:

  • Overspannen huizenmarkt: nu kopen of later?
  • Bieden met 10 anderen: hoe maak jij meer kans op een geaccepteerd bod?
  • Jouw hypotheek regelen: wat zijn de valkuilen en handige weetjes?

Kom naar onze gratis info-avond Woning Kopen. Tijdens deze avond bespreken onze hypotheekexperts alle ins & outs van het kopen van een huis en krijg je antwoord op al jouw dringende vragen. En je krijgt handige tips waarmee je meer kans maakt op de huizenmarkt. 

Deze info-avond is gratis en vrijblijvend. De volgende staat gepland op:

Dinsdag 14 mei van 19:30-21:30 uur

Hooghiemstraplein 173, Utrecht (nabij het Griftpark)

Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!

Liever een persoonlijk gesprek? Neem dan even contact op om een gratis oriëntatieafspraak te maken. 

Volgende huis kopen

Veelgestelde vragen over de info-avond Woning Kopen

Iedereen is welkom. Ben jij van plan om een huis te kopen? Dan is de info-avond interessant voor jou. Het is een snelle en laagdrempelige manier om je goed voor te bereiden op het kopen van jouw droomhuis. Als je voor het eerst een huis koopt, maar ook als het om je volgende huis gaat. Een huis kopen doe je tenslotte niet elke dag en de huizenmarkt is de afgelopen jaren sterk veranderd.

Op de informatie-avond geven we je objectieve en algemene informatie over het kopen van een woning. Voor persoonlijke vragen kan je een hypotheekadviseur kort aanspreken of een gratis oriëntatiegesprek inplannen. Dan hebben we alle tijd om jouw situatie uitgebreid te bespreken.

Maak direct een afspraak

Hanno is een sociale onderneming met een missie: to make the world financially happy. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een financieel zorgeloos leven en dragen daar graag ons steentje aan bij.

Daarom helpen we jou graag bij het kopen van een nieuw huis. Dat is een spannende tijd waarin er veel op je af komt. Door objectieve informatie te geven helpen we je bij het maken van de juiste keuzes. En we geven je nuttige tips waardoor je meer kans maakt op de overspannen huizenmarkt. 

Bovendien is de info-avond voor ons een goede manier om jou te leren kennen en je alvast voor te bereiden op het hypotheektraject. Heb je eenmaal een huis gekocht? Dan weet je al wat de next steps zijn en kunnen we direct aan de slag met jouw hypotheek.

Daar kunnen we kort over zijn: ja. De info-avond is altijd gratis en je zit nergens aan vast. Je bent niet verplicht om jouw hypotheek door Hanno te laten regelen. 

Je betaalt pas als je bij ons een hypotheekadvies afneemt. Hiervoor hanteren we scherpe tarieven.

Bekijk onze tarieven

Info-avond Woning Kopen: leerzaam, vrijblijvend en gratis.

Nu aanmelden