Verzekering via Hanno

Verzekering via Hanno

Verzekering vergelijken en afsluiten

Hanno regelt naast je hypotheek ook je verzekeringen. Dat doen wij op de Hanno manier:

  • 100% onafhankelijk advies
  • Altijd de beste voorwaarden
  • Doorlopende monitoring
  • Provisievrij (en zo tot 25% goedkoper)

Waarom is Hanno zo goedkoop?

Bij Hanno ben je voordeliger uit, want je betaalt:

  • Geen provisie
  • Geen dubbele verzekeringen
  • Geen te dure polissen

Bij Hanno betaal je alleen voor dat wat we daadwerkelijk voor je doen. Je betaalt dus alleen voor advies als het echt nodig is. Omdat we veel online doen en jij zelf je gegevens kan invullen, kunnen we onze tarieven laag houden. En doordat we nooit provisie vragen, zijn je verzekeringen tot wel 25% goedkoper.

Bespaar op je verzekeringen

Met het Hanno Plan bespaar je op je verzekeringen. En je hebt er geen omkijken meer naar. 

Goedkoper verzekerd met het Hanno Plan

Je bespaart                € 590

Vergoeding Hanno     € 239,40

  • Jouw voordeel    € 350,60
  • Geldzaken op orde
  • Financiële rust


Verzekeren en provisie

Provisie, wat is dat eigenlijk? Provisie is een specifiek soort beloning in ruil voor verleende diensten. Vaak gaat het hierbij om financiële diensten, zoals advies over verzekeringen. De adviseur krijgt een bepaald percentage van de omzet die de verzekeringsmaatschappij maakt op de verzekeringen die de adviseur afsluit voor zijn klanten.

Als een adviseur werkt op basis van provisie, krijgt hij betaalt op het moment dat hij een verzekering voor jou afsluit bij een bepaalde maatschappij. Hierdoor is de adviseur dus niet meer onafhankelijk. Hij heeft er tenslotte een voordeel als jij jouw verzekeringen afsluit bij de verzekeringsmaatschappij die hem de meest provisie betaalt. 

Provisieverbod op hypotheken

Sinds 1 januari 2013 is het wettelijk verboden voor adviseurs om provisie te vragen voor complexe financiële producten, zoals hypotheken en uitvaartverzekeringen. Dit geldt echter niet voor minder complexe financiële producten, zoals bijvoorbeeld auto- en inboedelverzekeringen. Over dat soort producten betaal je bijna altijd provisie. Ook als jij die afsluit via een vergelijkingssite, zoals Independer of Hoyhoy.

Provisievrij verzekeringen afsluiten

Bij Hanno betaal je nooit provisie. Daardoor geven wij 100% onafhankelijk advies en adviseren we altijd de verzekering die het beste bij je past. Daardoor ben je niet alleen beter verzekerd, maar ook nog eens goedkoper. Want provisie kan oplopen tot wel 25% van de verzekeringspremie.