Inboedelverzekering vergelijken

Inboedelverzekering vergelijken

Regel samen met Hanno je verzekeringen en andere financiën. Wij houden het onder controle en opgeruimd. Jij geniet zorgeloos.

Inboedelverzekering afsluiten

Ben je net verhuisd of ga je verhuizen? Vergeet niet om, naast je spullen, ook je woonverzekeringen mee te nemen. Voor een huurhuis heb je alleen een inboedelverzekering nodig. Deze verzekert de spullen in je huis. Heb je een koophuis, verzeker dan ook het huis zelf via een opstalverzekering

Inboedelverzekering via Hanno

  • Goed verzekerd tegen brand, inbraak, storm en water
  • Altijd de beste verzekering voor de laagste premie
  • Onafhankelijk advies over de juiste extra's
  • Garantie tegen onderverzekering

Dekking: extra uitgebreid of allrisk?

Er zijn twee typen dekking voor je inboedelverzekering: 

  • extra uitgebreid
  • allrisk

Bekijk wat er wordt gedekt en tot welk bedrag.

Online inboedelverzekering vergelijken. Vul je gegevens in voor een persoonlijke vergelijking.

Inboedelverzekering vergelijken en aanvragen

Vul een geldig e-mailadres in

Alleen cijfers


De beste én de goedkoopste inboedelverzekering

Hanno zorgt voor een voordelige inboedelverzekering met uitstekende voorwaarden. Omdat wij werken zonder provisie, ontvang jij tot 25% korting op je premie. Ook geven wij onafhankelijk advies over de juiste extra's. Bij Hanno vinden we het belangrijk dat je een inboedelverzekering afsluit die bij jou past.

Met een Hanno Account regelen we jouw verzekeringen en zorgen we ervoor dat jij geen dubbele polissen hebt. Zo betaal je niet te veel. Heb je schade aan je inboedel? Dan zorgen wij ook voor de afhandeling hiervan.

Meer weten over inboedelverzekeringen?

Het eigen risico is het bedrag dat je bij schade zelf nog moet betalen, voordat de verzekeraar de rest uitkeert. Zelfs als je ervoor kiest om geen eigen risico te hebben bij je inboedelverzekering, krijg je er bij sommige schades nog mee te maken. 

De nieuwwaarde van je spullen wordt niet altijd vergoed wanneer je schade hebt. Dit komt omdat je spullen niet meer nieuw zijn. Verzekeraars maken dan gebruik van een afschrijvingspercentage. 

De meeste verzekeringen kun je na een jaar je inboedelverzekering opzeggen. De meeste verzekeraars hanteren namelijk een minimale verplichte contractduur van één jaar, en daarna kun je veelal dagelijks opzeggen. Helaas is een verhuizing geen reden om het tussendoor op te zeggen, omdat je vaak al je spullen meeneemt.

Lopen beide verzekeringen langer dan een jaar? Dan kan je deze allebei opzeggen en een nieuwe aanvragen op jullie beide namen. Je kan ook één van de twee verzekeringen aanhouden en deze aanpassen naar een gezinssamenstelling. 

Als je gaat verhuizen hoef je niet altijd nieuwe spullen te kopen. Wel is het verstandig om dan je inboedelverzekering door te nemen. De premie van je verzekering is namelijk afhankelijk van het postcodegebied waarin je woont.

Je adres kan je gemakkelijk wijzigen in je Hanno Dashboard. Dan regelen we het voor je. Heb je je inboedelverzekering niet via Hanno afgesloten? Dan moet je rechtstreeks contact opnemen met je verzekeraar.