Inboedelverzekering vergelijken

Inboedelverzekering vergelijken

Regel samen met Hanno je verzekeringen en andere financiën. Wij houden het onder controle en opgeruimd. Jij geniet zorgeloos.

Inboedelverzekering afsluiten

Je staat op het punt te verhuizen of hebt net een verhuizing achter de rug. Naast je spullen, moet je ook je woonverzekeringen meenemen. Woon je in een huurhuis, dan heb je alleen een inboedelverzekering nodig. Als je een koophuis hebt, moet je ook een opstalverzekering afsluiten. Een inboedelverzekering verzekert de spullen in je huis. De opstalverzekering is voor de verzekering van het huis zelf.

Sluit je inboedelverzekering en opstalverzekering af via Hanno. 

  • Goed verzekerd tegen brand, inbraak, storm en water
  • Altijd de beste verzekering voor de laagste premie
  • Onafhankelijk advies over de juiste extra's
  • Garantie tegen onderverzekering

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende typen dekking van je inboedelverzekering en wat je dan precies verzekert. Wil je direct een vergelijking aanvragen? Vul dan jouw gegevens in op het formulier. 

Inboedelverzekeringen vergelijken?

Financieel advies

Hanno zorgt voor een voordelige inboedelverzekering met uitstekende voorwaarden. Je hoeft maar een paar gegevens in te vullen en wij doen de rest.

Online inboedelverzekering vergelijken. Vul je gegevens in voor een persoonlijke vergelijking.

Inboedelverzekering vergelijken en aanvragen

Vul een geldig e-mailadres in

Alleen cijfers


Een voordelige inboedelverzekering met uitstekende voorwaarden

Hanno zorgt voor een voordelige inboedelverzekering met uitstekende voorwaarden. Omdat wij werken zonder provisie, ontvang jij tot 25% korting op je premie. Ook geven wij onafhankelijk advies over de juiste extra's. Bij Hanno vinden we het belangrijk dat je een inboedelverzekering afsluit die bij jou past. Wij kijken niet alleen naar het product dat je toevallig nodig hebt, maar naar jouw gehele financiële situatie.

Met een Hanno Account regelen we jouw verzekeringen en zorgen we ervoor dat jij geen dubbele polissen hebt en niet te veel betaalt. Heb je schade aan je inboedel? Dan zorgen wij ook voor de afhandeling hiervan.

‘Ideaal om alles in één keer te regelen. Daarnaast geeft het een erg mooi overzicht van alle mogelijke polissen.’

- Ellen

Het eigen risico is het bedrag dat je bij schade zelf nog moet betalen, voordat de verzekeraar de rest uitkeert. Zelfs als je ervoor kiest om geen eigen risico te hebben bij je inboedelverzekering, krijg je er bij sommige schades nog mee te maken. 

De nieuwwaarde van je spullen wordt niet altijd vergoed wanneer je schade hebt. Dit komt omdat je spullen niet meer nieuw zijn. Verzekeraars maken dan gebruik van een afschrijvingspercentage. 

De meeste verzekeringen kun je na een jaar je inboedelverzekering opzeggen. De meeste verzekeraars hanteren namelijk een minimale verplichte contractduur van één jaar, en daarna kun je veelal dagelijks opzeggen. Helaas is een verhuizing geen reden om het tussendoor op te zeggen, omdat je vaak al je spullen meeneemt.

Lopen beide verzekeringen langer dan een jaar? Dan kan je deze allebei opzeggen en een nieuwe aanvragen op jullie beide namen. Je kan ook één van de twee verzekeringen aanhouden en deze aanpassen naar een gezinssamenstelling. 

Als je gaat verhuizen hoef je niet altijd nieuwe spullen te kopen. Wel is het verstandig om dan je inboedelverzekering door te nemen. De premie van je verzekering is namelijk afhankelijk van het postcodegebied waarin je woont.

Je adres kan je gemakkelijk wijzigen in je Hanno Dashboard. Dan regelen we het voor je. Heb je je inboedelverzekering niet via Hanno afgesloten? Dan moet je rechtstreeks contact opnemen met je verzekeraar.

Wat vinden klanten van onze inboedelverzekering?

Duidelijk overzicht

Duidelijk overzicht

Een volledig en duidelijk overzicht met vele aanbieders. Het was erg makkelijk om zo een goedkope inboedelverzekering aan te vragen.

8
Hypotheekadviseur contact opnemen

Snelle vraag of advies?