Opstalverzekering vergelijken

Opstalverzekering vergelijken

Regel samen met Hanno je verzekeringen en andere financiën. Wij houden het onder controle en opgeruimd. Jij geniet zorgeloos.

Opstalverzekering afsluiten

Huis gekocht? Vergeet de opstalverzekering niet. Deze zorgt ervoor dat jouw huis is verzekerd tegen schade. Voor de verzekering van de spullen in je huis sluit je een inboedelverzekering af.

Vergelijk je opstalverzekering bij Hanno:

  • Goed verzekerd tegen brand, inbraak, storm en water
  • Altijd de beste verzekering voor de laagste premie
  • Onafhankelijk advies over de juiste extra's
  • Garantie tegen onderverzekering

Dekking: extra uitgebreid of allrisk?

Er zijn twee typen dekking voor je opstalverzekering:

  • Extra uitgebreid
  • Allrisk
Bekijk wat er wordt gedekt.

Online opstalverzekering vergelijken. Vul je gegevens in voor een persoonlijke vergelijking.

Opstalverzekering vergelijken en aanvragen

Vul een geldig e-mailadres in

Alleen cijfers


De beste én goedkoopste opstalverzekering

Hanno zorgt voor een voordelige opstalverzekering met de beste voorwaarden. Omdat wij werken zonder provisie, ontvang jij tot 25% korting op je premie. Ook geven wij onafhankelijk advies over de juiste extra's. Want bij Hanno vinden we het belangrijk dat je een opstalverzekering afsluit die bij jou past.

Met een Hanno Account regelen we jouw verzekeringen en zorgen we ervoor dat jij geen dubbele polissen hebt. Zodat je niet teveel betaalt. Heb je schade aan je huis? Dan zorgen wij ook voor de afhandeling hiervan.

Meer weten over opstal- en inboedelverzekeringen?

Het eigen risico is het bedrag dat je bij schade zelf nog moet betalen, voordat de verzekeraar de rest uitkeert. Zelfs als je ervoor kiest om geen eigen risico te hebben bij je opstalverzekering, krijg je er bij sommige schades nog mee te maken. 

De meeste verzekeringen kun je na een jaar je inboedlverzekering opzeggen. De meeste verzekeraars hanteren namelijk een minimale verplichte contractduur van één jaar, en daarna kun je veelal dagelijks opzeggen. Helaas is een verhuizing geen reden om het tussendoor op te zeggen, omdat je vaak al je spullen meeneemt.

Lopen beide verzekeringen langer dan een jaar? Dan kan je deze allebei opzeggen en een nieuwe aanvragen op jullie beide namen. Je kan ook één van de twee verzekeringen aanhouden en deze aanpassen naar een gezinssamenstelling. 

Als je gaat verhuizen hoef je niet altijd nieuwe spullen te kopen. Wel is het verstandig om dan je opstalverzekering door te nemen. De premie van je verzekering is namelijk afhankelijk van het postcodegebied waarin je woont.

Je adres kan je gemakkelijk wijzigen in je Hanno Dashboard. Dan regelen we het voor je. Heb je je opstalverzekering niet via Hanno afgesloten? Dan moet je rechtstreeks contact opnemen met je verzekeraar.