Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Regel samen met Hanno je verzekeringen en andere financiën. Wij houden het onder controle en opgeruimd. Jij geniet zorgeloos.

Wat is een overlijdensrisicoverzekering?

Met een overlijdensrisicoverzekering (ORV) bescherm je je nabestaanden tegen financiële problemen als je komt te overlijden. Heb je een ORV en kom je te overlijden, dan ontvangen jouw partner, kinderen of andere nabestaanden eenmalig een bedrag. Dit kan je gebruiken als:

  • Aflossing van je hypotheek
  • Aanvulling op het inkomen
  • Aanvulling op het nabestaandenpensioen

Het verzekerde bedrag

Om het bedrag van je overlijdensrisicoverzekering te bepalen moet je rekening houden met de resterende som van de hypotheek en de hoogte van het inkomen dat wegvalt. Bij Hanno helpen we je graag. Bel gerust met een van onze ervaren adviseurs.

Meer over overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Hypotheek afsluiten kosten

Hanno zorgt voor een ORV met uitstekende voorwaarden. Je hoeft maar een paar gegevens in te vullen en wij doen de rest.

Online overlijdensrisicoverzekering vergelijken. Vul je gegevens in voor een persoonlijke vergelijking.

Overlijdensrisicoverzekering vergelijken en aanvragen

Vul een geldig e-mailadres in


Waarom een overlijdensrisicoverzekering afsluiten?

  • Bescherm je nabestaanden tegen financiële problemen in geval van overlijden
  • Vaak verplicht bij hypotheek
  • Los een deel van de hypotheek af
  • Aanvulling op het inkomen
  • Drie verschillende dekkingsvormen

Hanno zorgt voor een ORV met uitstekende voorwaarden. Twijfel je over de looptijd of de hoogte van het verzekerde bedrag? Of heb je een andere vraag? Onze adviseurs helpen je graag.

Een overlijdensrisicoverzekering met uitstekende voorwaarden

Elders betaal je vaak hoge afsluitkosten bij het afsluiten van je verzekering. Bij het afsluiten van een hypotheek via Hanno is het afsluiten van je overlijdensrisicoverzekering gratis. Daarmee wordt een hypotheek afsluiten bij Hanno extra aantrekkelijk.

Bij Hanno vinden we het belangrijk dat jij goed verzekerd bent. Wij kijken niet alleen naar het product dat je toevallig nodig hebt, maar naar je gehele financiële situatie. Zodat jij niet alleen de meest voordelige verzekering hebt, maar dat wanneer de nood aan de man is, een bedrag wordt uitgekeerd waar je daadwerkelijk iets mee kunt. 

Hanno regelt je ORV en houdt het vervolgens doorlopend voor je in de gaten. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een Hanno Account. We houden al jouw financiën op orde, zodat jij kunt genieten van financiële rust. Het aanmaken van het account is gratis, daarna kun je je pakket kiezen. Bij het afsluiten van je hypotheek via Hanno krijg je een jaar gratis en betaalde Hanno Account.

De goedkoopste ORV is niet altijd de beste!

Zo is het afsluiten van een lineair dalende ORV goedkoper dan een gelijkblijvende ORV. Stel je sluit je ORV af voor 30 jaar tegen een bedrag van 300.000 euro. Je komt te overlijden in het 29e jaar van de looptijd. Dan wordt er nog maar 10.000 euro uitgekeerd. Je denkt misschien een goedkope ORV te hebben, maar als de nood aan de man is, zit jij met de gebakken peren.

Laat je dus goed adviseren door een adviseur van Hanno welke ORV het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

‘Naast de verplichte ORV hebben we nu een goede verzekering. Als ik weg val kan mijn gezin zonder financiële problemen door.’

- Michiel

Alle aanbieders. Alle keuze. Alle vrijheid.