Het beste hypotheekadvies in Eindhoven

Het beste hypotheekadvies in Eindhoven

Maak een gratis afspraak

Hypotheekadvies_alle aanbieders_icoon

√ Keuze uit 43+ aanbieders

Hypotheekadvies_klantwaardering_icoon

√ Klantwaardering 9,4


Waarom een hypotheekadvies van Hanno?

Wil jij een huis kopen of je hypotheek oversluiten in de regio Eindhoven? Het beste hypotheekadvies krijg je van Hanno. Wij zijn opgericht door ervaren hypotheekadviseurs die het anders wilden doen. Persoonlijk advies, voor een eerlijke prijs en altijd in het belang van de klant. Onze slimme software maakt dat mogelijk. Daarmee regelen we voor jou de best passende hypotheek voor je (nieuwe) woning, snel en zonder gedoe.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Persoonlijk hypotheekadvies

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten is een grote stap. Met je adviseur bespreek je in alle rust je jouw opties, op kantoor in Eindhoven of via de telefoon.

Onafhankelijke vergelijking

Hanno geeft onafhankelijk hypotheekadvies in Eindhoven. Wij vergelijken geen selectie, maar 43+ banken. Zo ben jij verzekerd van de beste hypotheek.

Waarom goed advies niet duur is

Hypotheekadvies Eindhoven_Tarieven

Omdat we slim hypotheekadvies geven betaal je de adviseur alleen voor advies. Niet voor papieren rompslomp. Dat zorgt voor lage tarieven.

Gratis 1e hypotheekgesprek in Eindhoven

Maak een afspraak

Hypotheekadvies in Eindhoven in 5 stappen

 • infographic-location

  1. Budget bepalen: wat kan je kopen?

  Een gratis oriëntatiegesprek geeft je snel duidelijkheid

  Bel direct 030 - 208 2010

 • infographic-bid

  2. Bieden met de HypotheekBelofte

  Daarmee maak je kans op een lagere koopsom

 • infographic-document

  3. Huis gekocht? Je eigen financiële plan

  Eerst kijken we naar je financiële situatie, dán naar je hypotheek

 • infographic-home

  4. Keuze hypotheekverstrekker

  Op basis van je hypotheekplan kiezen we de beste aanbieder

 • infographic-pen

  5. Hypotheek rond, naar de notaris

  Wij regelen jouw hypotheek van A tot Z, jij tekent bij de notaris

  Uitgebreid stappenplan >>


Huis gevonden in Eindhoven? Bied met de HypotheekBelofte.

Maak meer kans op de Eindhovense woningmarkt

Huis kopen Eindhoven en omgeving? Hoewel de huizenmarkt is afgekoeld, blijft Eindhoven een populaire stad om te wonen. Je hebt nog steeds concurrentie als je een woning in Eindhoven wilt kopen. Maak meer kans op een geaccepteerd bod en een lagere koopsom door te bieden met de Hanno HypotheekBelofte. Daarmee verklaren onze hypotheekadviseurs uit Eindhoven tot welk bedrag je een hypotheek kunt krijgen voor een huis. Dat geeft de verkoper zekerheid dat jij de woning kunt betalen.

Hanno's HypotheekBelofte in het kort

Onze HypotheekBelofte helpt jou bij het kopen van een woning in Eindhoven. De voordelen op een rij:

 

‘“Er bleken meerdere bieders te zijn voor mijn woning. Door de HypotheekBelofte koos de verkoper voor mij, en dat terwijl ik niet eens het hoogste bod had.”’

- Wout
Hypotheek afsluiten reviews

Het beste hypotheekadvies in Eindhoven

Maak een gratis afspraak

Meer over hypotheekadvies in Eindhoven

Hypotheekadvies Eindhoven_Stad

Wonen in Eindhoven

Eindhoven is een populaire stad om in te wonen. Tot de komst van Philips aan het eind 19e eeuw bestond Eindhoven uit een verzameling dorpen. Door de sterke invloed van Philips is Eindhoven tegenwoordig de vijfde stad van Nederland én een belangrijke technology hub met veel multinationals.

Eindhoven biedt alle belangrijkste stadse voorzieningen. Het is goed verbonden met andere steden in Nederland, via zowel het spoor- als snelwegennet. Ondanks de uitgebreide infrastructuur heeft het ook het hoogste percentage groen van Nederlandse steden. Dit maakt het een perfecte stad om te wonen met een gezin.

Hypotheekadvies Eindhoven_Huizenmarkt

Huizenmarkt in Eindhoven

Eindhoven wordt steeds populairder, zowel onder Nederlanders als expats. Dat leidt tot een groot tekort aan betaalbare starterswoningen en gezinswoningen. Hierdoor gaan huizen, net als op veel andere Nederlandse plaatsen, als warme broodjes over de toonbank. In het derde kwartaal van 2021 betaalde je voor een huis in Eindhoven en omgeving gemiddeld 420.000 euro. 

Op zoek naar een woning? Dan helpt het om je goed voor te bereiden. Bespreek vóór je op huizenjacht gaat jouw situatie met één van onze hypotheekadviseurs in Eindhoven. Gratis en vrijblijvend. Dat geeft je direct duidelijkheid over jouw budget voor een huis. En je krijgt slimme tips die de kans vergroten dat jouw bod wordt geaccepteerd.

Aankoopmakelaar

Huis kopen Eindhoven? 3 gouden tips

Een huis kopen in Eindhoven is niet makkelijk, maar wél mogelijk. Met de volgende tips van onze hypotheekadviseurs in Eindhoven lukt het jou zeker om een woning te kopen:

 • Aankoopmakelaar: schakel een aankoopmakelaar. Het kost wat, maar maakt écht het verschil. Een aankoopmakelaar weet eerder welke huizen er te koop komen, adviseert je tijdens het bieden en beschermt je voor te hoge biedingen. Een makelaar kan je net dat zetje extra geven dat ervoor zorgt dat je dat populaire koophuis in Eindhoven wel krijgt. 
 • Openingsbod bepalen: leg een reëel openingsbod neer, gebaseerd op de woningwaarde (ook hier kan een aankoopmakelaar je goed bij helpen!). Is je bod te laag, dan neemt de verkoper je niet serieus. Bied je te hoog, dan betaal je straks (tien)duizenden euro's te veel. 
 • Bied met de Hanno Hypotheekbelofte: met de HypotheekBelofte die je krijgt van jouw Hanno hypotheekadviseur in Eindhoven leg je een bod neer met aantrekkelijke voorwaarden voor de verkoper. Dat geeft je een groot voordeel ten opzichte van je concurrenten.

Hypotheekadviseur Utrecht.jpg

Hanno: de beste hypotheekadviseur in Eindhoven

Wij hebben een uitgebreide kennis van de huizenmarkt in Eindhoven. Onze hypotheekadviseurs sluiten dagelijks hypotheken in Eindhoven en weten precies wat er speelt op lokale huizenmarkt. 

Wij zijn een moderne organisatie voor hypotheekadvies in Eindhoven. Hanno combineert persoonlijk advies met een online werkwijze. Jij krijgt dus een echt goed advies én betaalt niet voor papieren rompslomp en bureaucratie. Zo houden we de kosten van jouw hypotheekadvies laag. 


Onafhankelijk hypotheekadvies in Eindhoven

Maak een gratis afspraak