Het beste hypotheekadvies in Eindhoven

Het beste hypotheekadvies in Eindhoven

Maak een gratis afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies icoon

√ 100% onafhankelijk
Onafhankelijk advies van ervaren adviseurs

Hypotheekadvies_klantwaardering_icoon

√ Tevreden klanten
Klanten geven ons gemiddeld een 9+

Hypotheekadvies_kosten_icoon

√ Aantrekkelijke tarieven

Hypotheekadvies al voor € 1.495

Webinar 'Woning Kopen'

Workshop woning kopen

Hoe koop je een huis op de krappe huizenmarkt van Eindhoven? Dat vertellen onze hypotheekadviseurs je tijdens ons 'Woning Kopen'.

Gratis afspraak met adviseur in Eindhoven

Hypotheekadviseur Utrecht.jpg

Huis kopen in Eindhoven? Bespreek je situatie met onze ervaren hypotheekadviseurs en krijg direct duidelijkheid over je budget. Gratis en vrijblijvend.

Een hypotheek in Eindhoven in 5 stappen

 • infographic-location

  1. Budget bepalen: wat kan je kopen?

  Een gratis oriëntatiegesprek geeft je snel duidelijkheid

  Bel direct 030 - 208 2010

 • infographic-bid

  2. Bieden met de HypotheekBelofte

  Daarmee maak je meer kans op het winnende bod

 • infographic-document

  3. Huis gekocht? Je eigen financiële plan

  Eerst kijken we naar je financiële situatie, dán naar je hypotheek

 • infographic-home

  4. Keuze hypotheekverstrekker

  Op basis van je hypotheekplan kiezen we de beste aanbieder

 • infographic-pen

  5. Hypotheek rond, naar de notaris

  Wij regelen jouw hypotheek van A tot Z, jij tekent bij de notaris

  Uitgebreid stappenplan >>


Waarom een hypotheekadvies van Hanno?

Echt persoonlijk hypotheekadvies

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten is een grote stap. Met je adviseur bespreek je in alle rust je jouw opties, op kantoor in Eindhoven of via de telefoon.

Hanno kent álle aanbieders

Hanno geeft onafhankelijk hypotheekadvies in Eindhoven. Wij vergelijken geen selectie, maar allé banken. Zo krijg jij écht de beste hypotheek.

Waarom goed advies niet duur is

Hypotheekadvies Eindhoven_Tarieven

Omdat we slim hypotheekadvies geven betaal je de adviseur alleen voor advies. Niet voor papieren rompslomp. Dat zorgt voor lage tarieven.


Wat kan jij lenen voor een huis in Eindhoven?

Bereken je hypotheek

Huis gevonden in Eindhoven? Bied met de HypotheekBelofte!

Daarmee maak je meer kans op de woningmarkt

Huis kopen Eindhoven? Net als op veel andere plekken in Nederland is de huizenmarkt in Eindhoven krap. Bieden op een huis met meerdere partijen en overbieden zijn aan de orde van de dag. Door te bieden met de Hanno HypotheekBelofte maak je meer kans op het winnende bod. Gratis aan te vragen bij onze hypotheekadviseurs in Eindhoven.

Bieden met de HypotheekBelofte = Meer kans op je droomhuis

Met de Hanno HypotheekBelofte die je krijgt van jouw Hanno hypotheekadviseur Eindhoven, regel jij je hypotheek grotendeels vooraf. Vaak kun je bieden zonder financieringsvoorbehoud. Dat is aantrekkelijk voor de verkoper, want die heeft dan direct zekerheid over de verkoop van zijn woning. 

Dat geeft jou een groot voordeel ten opzichte van andere kopers in Eindhoven, want de meeste mensen bieden met een voorbehoud van financiering van enkele weken. Daarom is de kans een stuk groter dat de verkoper voor jouw bod kiest als je biedt met de Hanno HypotheekBelofte. Lees meer over de Hanno HypotheekBelofte >>

 

‘Vier keer ben ik overboden op een huis in Eindhoven, zo frustrerend was dat. Toen kreeg ik de HypotheekBelofte van Hanno. Mijn volgende bod is gelukkig wél geaccepteerd.’

- Antoinette
Hypotheekadvies review

Meer over hypotheekadvies in Eindhoven

Hypotheekadvies Eindhoven_Stad

Wonen in Eindhoven

Eindhoven is een populaire stad om in te wonen. Tot de komst van Philips aan het eind 19e eeuw bestond Eindhoven uit een verzameling dorpen. Door de sterke invloed van Philips is Eindhoven tegenwoordig de vijfde stad van Nederland én een belangrijke technology hub met veel multinationals.

Eindhoven biedt alle belangrijkste stadse voorzieningen. Het is goed verbonden met andere steden in Nederland, via zowel het spoor- als snelwegennet. Ondanks de uitgebreide infrastructuur heeft het ook het hoogste percentage groen van Nederlandse steden. Dit maakt het een perfecte stad om te wonen met een gezin.

Hypotheekadvies Eindhoven_Huizenmarkt

Huizenmarkt in Eindhoven

Eindhoven wordt steeds populairder, zowel onder Nederlanders als expats. Dat leidt tot een groot tekort aan betaalbare starterswoningen en gezinswoningen. Hierdoor gaan huizen, net als op veel andere Nederlandse plaatsen, als warme broodjes over de toonbank. Bovendien heeft het coronavirus tot nu toe weinig tot geen impact gehad op de woningmarkt in Nederland. Dit maakt huizenjacht in Eindhoven een ingewikkeld proces.

Wil jij in een huis kopen in Eindhoven? Dan helpt het om je goed voor te bereiden. Bespreek vóór je op huizenjacht gaat jouw situatie met één van onze hypotheekadviseurs in Eindhoven. Gratis en vrijblijvend. Dat geeft je direct duidelijkheid over jouw budget voor een huis. En je krijgt slimme tips die de kans vergroten dat jouw bod wordt geaccepteerd.

Aankoopmakelaar

Huis kopen Eindhoven? 3 gouden tips

Een huis kopen in Eindhoven is niet makkelijk, maar wél mogelijk. Met de volgende tips van onze hypotheekadviseurs in Eindhoven lukt het jou zeker om in 2020 een woning te kopen:

 • Aankoopmakelaar: schakel een aankoopmakelaar. Het kost wat, maar maakt écht het verschil. Een aankoopmakelaar weet eerder welke huizen er te koop komen, adviseert je tijdens het bieden en beschermt je voor te hoge biedingen. Een makelaar kan je net dat zetje extra geven dat ervoor zorgt dat je dat populaire koophuis in Eindhoven wel krijgt. 
 • Openingsbod bepalen: leg een reëel openingsbod neer, gebaseerd op de woningwaarde (ook hier kan een aankoopmakelaar je goed bij helpen!). Is je bod te laag, dan neemt de verkoper je niet serieus. Bied je te hoog, dan betaal je straks (tien)duizenden euro's te veel. 
 • Bied met de Hanno Hypotheekbelofte: met de HypotheekBelofte die je krijgt van jouw Hanno hypotheekadviseur in Eindhoven leg je een bod neer met aantrekkelijke voorwaarden voor de verkoper. Dat geeft je een groot voordeel ten opzichte van je concurrenten.

Hypotheekadviseur Utrecht.jpg

Hanno: de beste hypotheekadviseur in Eindhoven

Wij hebben een uitgebreide kennis van de huizenmarkt in Eindhoven. Onze hypotheekadviseurs sluiten dagelijks hypotheken in Eindhoven en weten precies wat er speelt op lokale huizenmarkt. 

Wij zijn een moderne organisatie voor hypotheekadvies in Eindhoven. Hanno combineert persoonlijk advies met een online werkwijze. Jij krijgt dus een echt goed advies én betaalt niet voor papieren rompslomp en bureaucratie. Zo houden we de kosten van jouw hypotheekadvies laag. 

Hypotheekadvies online

Gratis 1e gesprek voor je hypotheek in Eindhoven

Een huis kopen in Eindhoven is een grote stap. Daarom vinden wij het belangrijk dat we elkaar eerst leren kennen. Jij, jouw hypotheekadviseur en de Hanno-werkwijze.

In alle rust bespreek jij je situatie, (woon)wensen en mogelijkheden met jouw hypotheekadviseur. Op de manier die jij fijn vindt: via de telefoon, webcam of gewoon op ons kantoor voor hypotheekadvies in Eindhoven. Daarna weet je precies waar je aan toe bent. Een oriëntatiegesprek is gratis en je zit nergens aan vast.

Vragen over hypotheekadvies in Eindhoven

Neem contact op