Hypotheekadvies Utrecht

Hypotheekadvies Utrecht

Hypotheekadvies nodig? Kom langs bij Hanno, dé onafhankelijke hypotheekadviseur in Utrecht

Hypotheek Utrecht afsluiten?

Bereken je hypotheek

Ik heet en ik wil een .

Vragen? Bel

030 - 208 2010

Beste Leon & Judith,

Hierbij het resultaat van jullie hypotheekberekening:

Jullie hypotheek

€ 320.357

Netto per maand

€ 1.052

Ingebracht eigen geld

€ 7.500

Jullie kunnen een huis kopen van

€ 337.500

Max hypotheek op inkomen:
€ 320.357
Inkomen Leon
€ 36.760
Inkomen Judith
€ 30.450
Creditcard
€ 750
Studieschuld Judith
€ 8.000
Netto per maand:
€ 1.052
Rente 2,05%
€ 561
Aflossing
€ 639
Bruto maandlast
€ 1.200
Belastingteruggave
€ 149
Netto per maand
€ 1.052
Koopsom bestaande bouw
€ 337.500
Overdrachtsbelasting
€ 6.750
Verbouwen
€ 3.000
Aankoopmakelaar
€ 1.200
Bouwkundige keuring
€ 450
Taxatiekosten
€ 350
Advieskosten
€ 1.395
Bankgarantie
€ 350
Notaris
€ 1.100
Aflossing roodstand, leningen en kredieten
€ 750
Totaal te financieren
€ 352.845
Maximaal hypotheek inkomen
€ 320.357
Schenking
€ 25.000
Ingebracht eigen geld
€ 7.500
Saldo (overschot)
€ 12

Het beste hypotheekadvies in Utrecht

Onafhankelijk hypotheekadvies icoon

100% onafhankelijk

Keuze uit alle aanbieders, óók je eigen bank

Hypotheekadvies persoonlijk icoon

Persoonlijk hypotheekadvies

Van ervaren hypotheekadviseurs

Hypotheekadvies_kosten_icoon

Aantrekkelijke tarieven

Persoonlijk advies, online prijs

Gratis afspraak met een hypotheekadviseur

Hypotheekadvies Utrecht - Vestiging Hooghiemstra

Huis kopen in Utrecht? Bespreek je situatie met onze ervaren adviseurs. Je bent van harte welkom op onze Utrechtse vestiging. Gratis en vrijblijvend.

Gratis info-avond Woning Kopen in Utrecht

Volgende huis kopen

Kom naar onze info-avond Woning Kopen! Daar geven onze hypotheekadviseurs uit Utrecht jou handige tips waarmee je meer kans maakt op de woningmarkt.


Jouw hypotheekadvies in 5 stappen

 • infographic-location

  1. Kennismaken

  Direct een 1e indruk van jouw mogelijkheden voor een hypotheek in Utrecht.

 • infographic-document

  2. Documenten aanleveren

  Al jouw informatie in één veilig online overzicht. Eenvoudig en efficiënt.

 • infographic-pen

  3. Hypotheek oriëntatiegesprek

  Gratis gesprek met een hypotheekadviseur. Jouw wensen en situatie helder.

 • infographic-bid

  4. Hypotheekadvies

  Onafhankelijk hypotheekadvies in Utrecht & persoonlijk financieel plan.

 • infographic-smiley

  5. Hypotheek rond, naar de notaris

  Jouw hypotheek in Utrecht snel en efficiënt geregeld, blijvend op orde.

  Meer informatie>>


Waarom je hypotheek afsluiten bij Hanno?

Echt persoonlijk hypotheekadvies

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten is een grote stap. Met je adviseur bespreek je in alle rust je situatie en het hypotheekadvies Utrecht op kantoor of via webcam.

Hanno kent álle aanbieders

Jij krijgt 100% onafhankelijk hypotheekadvies Utrecht. Wij vergelijken geen beperkte selectie banken, maar allemaal. Zo heb je straks écht de beste hypotheek.

Waarom goed advies niet duur is

Hypotheekadvies goedkoop

Omdat we slim hypotheekadvies geven, betaal je de de adviseur niet voor papieren rompslomp en bureaucratie. Dat zorgt voor lage tarieven.


Huis gevonden? Bied met de HypotheekBelofte!

Daarmee maak je meer kans op de woningmarkt

Huis kopen Utrecht? Net als op veel andere plekken in Nederland is de huizenmarkt in Utrecht overspannen. Bieden op een huis met meerdere partijen en boven de vraagprijs bieden zijn aan de orde van de dag. Dat heb je misschien al gemerkt. 

Daar kunnen onze hypotheekadviseurs Utrecht je bij helpen! Hoe? Door te bieden met de Hanno HypotheekBelofte maak je meer kans op het winnende bod. 

Bieden met de HypotheekBelofte = Meer kans op je Utrechtse droomhuis

Koop je een huis, dan heb je een hypotheek nodig. Veel mensen zoeken pas een hypotheekadviseur Utrecht nadat ze een bod hebben gedaan. Maar dat kan je beter doen vóórdat je een bod doet op een huis. 

Met de Hanno HypotheekBelofte die je krijgt van jouw Hanno hypotheekadviseur Utrecht, regel jij je hypotheek grotendeels vooraf. En kan je vaak bieden zonder financieringsvoorbehoud. Dat is aantrekkelijk voor de verkoper, want die heeft dan direct zekerheid over de verkoop van zijn woning. 

Dat geeft jou een groot voordeel ten opzichte van andere kopers in Utrecht, want de meeste mensen bieden met een voorbehoud van financiering van enkele weken. Daarom is de kans een stuk groter dat de verkoper voor jouw bod kiest als je biedt met de Hanno HypotheekBelofte. Lees meer >>

 

‘Ik wilde een huis kopen in Utrecht. Tja, dan ben je niet de enige. Bij veel huizen ben ik overboden. Tot ik de HypotheekBelofte kreeg van Hanno. Mijn volgende bod is direct geaccepteerd.’

- Antoinette
Hypotheekadvies review

Hypotheekadviseur Utrecht nodig?

Bereken alvast je hypotheek

Meer over hypotheekadvies Utrecht

Hypotheekadvies Utrecht_Wonen

Wonen in Utrecht

Utrecht is een gezellige stad met een dorps gevoel. Vol fijne terrasjes, karakteristieke grachten en de iconische Domtoren. Met haar 112 meter heeft de Dom de hoogste kerktoren van Nederland!

Utrecht bestaat uit 10 wijken met een verschillend karakter. Van de knusse binnenstad tot het moderne Leidsche Rijn. Vooral in de wijken ten noordoosten van de binnenstad staan mensen in de rij om een huis te kopen. 

Utrecht is niet alleen gezellig, maar heeft ook een centrale ligging. Vanuit Utrecht zijn bijna alle steden goed te bereiken. Met de auto én de trein ben je in no time in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem of Amersfoort. Dat alles maakt wonen in Utrecht ontzettend populair.

Hypotheekadvies Utrecht_Huizenmarkt

Huizenmarkt in Utrecht

Utrecht groeit hard. Dat leidt tot een groot tekort aan starterswoningen, gezinswoningen en mooie appartementen boven de NHG-grens. Veel huizen zijn al verkocht voor ze op Funda staan. De tijd dat huizen in Utrecht onder de vraagprijs werden verkocht is dan ook al lang voorbij. 

Met meerdere partijen op een huis bieden en duizenden euro’s overbieden zijn aan de orde van de dag. Dat gebeurt bij meer dan de helft van de woningen. Daardoor betaal je in 2019 gemiddeld 305.000 euro voor een stulpje in Utrecht. 

Maar er is ook goed nieuws voor huizenkopers! De gemeente wil de komende jaren zo’n 6.000 woningen per jaar laten bouwen binnen de stadsgrenzen. Dat betekent dat er in Utrecht een stad ter grootte van Den Bosch wordt bijgebouwd.

Wil jij nu een huis kopen in Utrecht? Bespreek vóór je op huizenjacht gaat jouw situatie met één van onze hypotheekadviseurs in Utrecht. Gratis en vrijblijvend. Dan weet je precies wat jouw budget is om een huis te kopen en kan je snel handelen als jij je droomhuis tegenkomt. Zo gaat het jou zeker lukken om een huis te kopen in Utrecht.

Aankoopmakelaar

Huis kopen Utrecht? 3 gouden tips

Een huis kopen in Utrecht is niet makkelijk, maar wél mogelijk. Met de volgende tips van onze hypotheekadviseurs in Utrecht lukt het jou zeker om een woning te kopen:

 • Aankoopmakelaar: schakel een aankoopmakelaar. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Een aankoopmakelaar weet eerder welke huizen er te koop komen, adviseert je tijdens het bieden en beschermt je voor te hoge biedingen. Een makelaar kan je net dat zetje extra geven dat ervoor zorgt dat je dat populaire koophuis in Utrecht wél krijgt. 
 • Openingsbod bepalen: leg een reëel openingsbod neer, gebaseerd op de woningwaarde. Is je bod te laag, dan neemt de verkoper je niet serieus. Bied je te hoog, dan betaal je straks veel te veel. 
 • Bied met de Hanno Hypotheekbelofte: met de HypotheekBelofte die je krijgt van jouw Hanno hypotheekadviseur Utrecht leg je een bod neer met aantrekkelijke voorwaarden voor de verkoper. Dat geeft je een streepje voor ten opzichte van je concurrenten.

Hypotheekadvies Utrecht_Beste hypotheekadvies Utrecht

Hanno: de beste hypotheekadviseur in Utrecht

Wij hebben een uitgebreide kennis van de huizenmarkt in Utrecht. Onze hypotheekadviseurs sluiten dagelijks hypotheken in Utrecht en weten precies wat er speelt op Utrechtse huizenmarkt. Geen huis kopen maar je hypotheek oversluiten? Ook dan kan je terecht in een van onze vestigingen voor hypotheek advies Utrecht. 

Wij zijn een moderne organisatie voor hypotheekadvies in Utrecht. Hanno combineert persoonlijk advies met een online werkwijze. Jij krijgt dus een echt goed advies én betaalt niet voor papieren rompslomp en bureaucratie. Zo houden we de kosten van jouw hypotheekadvies laag. 

Hypotheekadviseur Utrecht.jpg

Gratis 1e gesprek voor je hypotheek in Utrecht

Een huis kopen in Utrecht is een grote stap. Daarom vinden wij het belangrijk dat we elkaar eerst leren kennen. Jij, jouw hypotheekadviseur in Utrecht en de Hanno-werkwijze.

In alle rust bespreek jij je situatie, (woon)wensen en mogelijkheden met jouw hypotheekadviseur. Op de manier die jij fijn vindt: via de telefoon, webcam of gewoon op ons kantoor voor hypotheekadvies in Utrecht. Daarna weet je precies waar je aan toe bent. Een oriëntatiegesprek is gratis en je zit nergens aan vast.


Hypotheekadvies Utrecht nodig? Kom langs bij onze ervaren hypotheekadviseurs.

Contact