Het beste hypotheekadvies in Utrecht

Maak een gratis afspraak

Hypotheekadvies_alle aanbieders_icoon

√ Keuze uit 43+ aanbieders

Hypotheekadvies_klantwaardering_icoon

√ Klantwaardering 9,4


Waarom een hypotheekadvies van Hanno?

Wil jij een huis kopen of je hypotheek oversluiten in de regio Utrecht? Het beste hypotheekadvies krijg je van Hanno. Wij zijn opgericht door ervaren hypotheekadviseurs die het anders wilden doen. Persoonlijk advies, voor een eerlijke prijs en altijd in het belang van de klant. Onze slimme software maakt dat mogelijk. Daarmee regelen we voor jou de best passende hypotheek voor je (nieuwe) woning, snel en zonder gedoe.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Persoonlijk hypotheekadvies

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten is een grote stap. Met je adviseur bespreek je in alle rust je jouw opties, op kantoor in Utrecht of via de telefoon.

Onafhankelijke vergelijking

Hanno geeft onafhankelijk advies in Utrecht. Wij vergelijken geen beperkte selectie, maar 43+ banken. Zo ben jij verzekerd van de beste hypotheek.

Waarom goed advies niet duur is

Hypotheekadvies goedkoop

Omdat we slim hypotheekadvies geven betaal je de adviseur alleen voor advies. Niet voor papieren rompslomp. Dat zorgt voor eerlijke tarieven.

Gratis 1e hypotheekgesprek in Utrecht

Maak een afspraak

Jouw hypotheekadvies in 5 stappen

 • infographic-location

  1. Budget bepalen: wat kan je kopen?

  Een gratis oriëntatiegesprek geeft je snel duidelijkheid

  Bel direct 030 - 208 2010

 • infographic-bid

  2. Bieden met de HypotheekBelofte

  Daarmee maak je kans op een lagere koopsom.

 • infographic-document

  3. Huis gekocht? Je eigen financiële plan

  Eerst kijken we naar je financiële situatie, dán naar je hypotheek

 • infographic-home

  4. Keuze hypotheekverstrekker

  Op basis van je hypotheekplan kiezen we de beste aanbieder

 • infographic-pen

  5. Hypotheek rond, naar de notaris

  Wij regelen jouw hypotheek van A tot Z, jij tekent bij de notaris

  Uitgebreid stappenplan >>


Woning gevonden in Utrecht? Bied met de HypotheekBelofte.

Maak meer kans op een geaccepteerd bod

Op zoek naar een woning in Utrecht of omgeving? Hoewel de huizenmarkt in Nederland aan het afkoelen is, blijft Utrecht een populaire stad om te wonen. Als je hier een woning wilt kopen heb je nog steeds concurrentie. Maak kans op een geaccepteerd bod en een lagere koopsom door te bieden met de Hanno HypotheekBelofte. Daarmee verklaren onze hypotheekadviseurs tot welk bedrag je een hypotheek kunt afsluiten. Dat geeft de verkoper zekerheid dat je de woning kunt betalen.

Hanno's HypotheekBelofte in het kort

Onze HypotheekBelofte helpt jou bij het kopen van een woning in Utrecht. De voordelen op een rij:

 • Je weet precies wat je kunt lenen 
 • Bieden zonder financieringsvoorbehoud soms mogelijk
 • Kans op een lagere koopsom
 • De hypotheek is na de koop snel rond

 

‘“Er bleken meerdere bieders te zijn voor mijn woning. Door de HypotheekBelofte koos de verkoper voor mij, en dat terwijl ik niet eens het hoogste bod had.”’

- Wout
Hypotheek afsluiten reviews

Het beste hypotheekadvies in Utrecht

Maak een gratis afspraak

Meer over hypotheekadvies in Utrecht

Hypotheekadvies Utrecht_Wonen

Wonen in Utrecht

Utrecht is een gezellige stad met een dorps gevoel. Vol fijne terrasjes, karakteristieke grachten en de iconische Domtoren. Met haar 112 meter heeft de Dom de hoogste kerktoren van Nederland!

Utrecht bestaat uit 10 wijken met een verschillend karakter. Van de knusse binnenstad tot het moderne Leidsche Rijn. Vooral in de wijken ten noordoosten van de binnenstad staan mensen in de rij om een huis te kopen. 

Utrecht is niet alleen gezellig, maar heeft ook een centrale ligging. Vanuit Utrecht zijn bijna alle steden goed te bereiken. Met de auto én de trein ben je in no time in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem of Amersfoort. Dat alles maakt wonen in Utrecht ontzettend populair.

Hypotheekadvies Utrecht_Huizenmarkt

Huizenmarkt in Utrecht

Utrecht groeit hard. Dat leidt tot een groot tekort aan starterswoningen, gezinswoningen en mooie appartementen boven de NHG-grens. Veel huizen zijn al verkocht voor ze op Funda staan. De tijd dat huizen in Utrecht onder de vraagprijs werden verkocht is dan ook al lang voorbij. 

Met meerdere partijen op een huis bieden en duizenden euro’s overbieden zijn aan de orde van de dag. Dat gebeurt bij meer dan tachtig procent van de woningen. In het derde kwartaal van 2022 betaalde je gemiddeld 479.000 euro voor een koopwoning in Utrecht

Maar er is ook goed nieuws voor huizenkopers! De gemeente wil de komende jaren zo’n 6.000 woningen per jaar laten bouwen binnen de stadsgrenzen. Dat betekent dat er in Utrecht een stad ter grootte van Den Bosch wordt bijgebouwd.

Wil jij in een huis kopen in Utrecht? Bespreek vóór je op huizenjacht gaat jouw situatie met één van onze hypotheekadviseurs in Utrecht. Gratis en vrijblijvend via telefoon, webcam of op kantoor. Dat geeft je een goede voorbereiding en zekerheid over je budget.

Aankoopmakelaar

Huis kopen Utrecht: 3 gouden tips

Een huis kopen in Utrecht is niet makkelijk, maar wél mogelijk. Met de volgende tips van onze hypotheekadviseurs in Utrecht lukt het jou zeker een woning te kopen:

 • Aankoopmakelaar: schakel een aankoopmakelaar. Het kost wat, maar maakt écht het verschil. Een aankoopmakelaar weet eerder welke huizen er te koop komen, adviseert je tijdens het bieden en beschermt je voor te hoge biedingen. Een makelaar kan je net dat zetje extra geven dat ervoor zorgt dat je dat populaire koophuis in Utrecht wel krijgt. 
 • Openingsbod bepalen: leg een reëel openingsbod neer, gebaseerd op de woningwaarde (ook hier kan een aankoopmakelaar je goed bij helpen!). Is je bod te laag, dan neemt de verkoper je niet serieus. Bied je te hoog, dan betaal je straks (tien)duizenden euro's te veel. 
 • Bied met de Hanno HypotheekBelofte: met de HypotheekBelofte die je krijgt van jouw Hanno hypotheekadviseur in Utrecht leg je een bod neer met aantrekkelijke voorwaarden voor de verkoper. Dat geeft je een groot voordeel ten opzichte van je concurrenten.

Huizenmarkt 2023.jpg

Hanno: de beste hypotheekadviseur in Utrecht

Onze hypotheekadviseurs adviseren dagelijks klanten die een woning in Utrecht willen kopen of hebben gekocht. En ze onderhouden intensief contact met makelaars. Daardoor hebben zij uitgebreide kennis van de Utrechtse huizenmarkt en kunnen ze je goed ondersteunen bij jouw huizenjacht. Geen huis kopen maar je hypotheek oversluiten? Ook dan kun je terecht in een van onze vestigingen voor hypotheekadvies Utrecht. 

Wij zijn een moderne organisatie voor hypotheekadvies in Utrecht. Hanno combineert persoonlijk advies met een online werkwijze. Dankzij onze slimme software ben jij verzekerd van de best passende hypotheek en een efficiënte hypotheekaanvraag met weinig administratieve rompslomp. Zo houden we de kosten van jouw hypotheekadvies laag. 


Onafhankelijk hypotheekadvies in Utrecht

Maak een gratis afspraak