Het beste hypotheekadvies in Utrecht

Het beste hypotheekadvies in Utrecht

Maak een gratis afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies icoon

√ 100% onafhankelijk
Onafhankelijk advies van ervaren adviseurs

Hypotheekadvies_klantwaardering_icoon

√ Tevreden klanten
Klanten geven ons gemiddeld een 9+

Hypotheekadvies_kosten_icoon

√ Aantrekkelijke tarieven

Hypotheekadvies al voor € 1.495

Hypotheekadvies en het coronavirus?

Heb je behoefte aan hypotheekadvies of een oriënterend gesprek? Onze hypotheekadviseurs in Utrecht staan gewoon voor je klaar, net als anders. Ze helpen je in principe telefonisch met jouw hypotheek. Kom je liever langs? Dat is mogelijk in overleg.

Hypotheekadvies-icoon

Bezoek de workshop 'Woning Kopen'

Workshop woning kopen

Hoe koop je een huis op de krappe huizenmarkt? Dat vertellen onze hypotheekadviseurs je op onze workshop 'Woning Kopen' in Utrecht. 

Maak een gratis afspraak met een adviseur

Hypotheekadviseur Utrecht.jpg

Huis kopen in Utrecht? Bespreek je situatie met onze ervaren hypotheekadviseurs en krijg direct duidelijkheid over je budget. Gratis en vrijblijvend.

Jouw hypotheek in 5 stappen

 • infographic-location

  1. Budget bepalen: wat kan je kopen?

  Een gratis oriëntatiegesprek geeft je snel duidelijkheid.

  Bel direct 030 - 208 2010

 • infographic-bid

  2. Bieden met de HypotheekBelofte

  Daarmee maak je meer kans op het winnende bod.

 • infographic-document

  3. Huis gekocht? Je eigen financiële plan

  Eerst kijken we naar je financiële situatie, dán naar je hypotheek.

 • infographic-home

  4. Keuze hypotheekverstrekker

  Op basis van je hypotheekplan kiezen we de beste aanbieder.

 • infographic-pen

  5. Hypotheek rond, naar de notaris

  Wij regelen jouw hypotheek van A tot Z, jij tekent bij de notaris. 

  Uitgebreid stappenplan >>


Waarom een hypotheekadvies van Hanno?

Echt persoonlijk hypotheekadvies

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten is een grote stap. Met je adviseur bespreek je in alle rust je jouw opties, op kantoor in Utrecht of via de telefoon.

Hanno kent álle aanbieders

Hanno geeft onafhankelijk hypotheekadvies in Utrecht. Wij vergelijken geen selectie, maar allé banken. Zo krijg jij écht de beste hypotheek.

Waarom goed advies niet duur is

Hypotheekadvies goedkoop

Omdat we slim hypotheekadvies geven betaal je de adviseur alleen voor advies. Niet voor papieren rompslomp. Dat zorgt voor lage tarieven.


Wat kan jij lenen voor een huis in Utrecht?

Bereken je hypotheek

Huis gevonden in Utrecht? Bied met de HypotheekBelofte!

Daarmee maak je meer kans op de woningmarkt

Huis kopen Utrecht? Net als op veel andere plekken in Nederland is de huizenmarkt in Utrecht krap. Bieden op een huis met meerdere partijen en overbieden zijn aan de orde van de dag. Door te bieden met de Hanno HypotheekBelofte maak je meer kans op het winnende bod. Gratis aan te vragen bij onze hypotheekadviseurs in Utrecht.

Bieden met de HypotheekBelofte = Meer kans op je Utrechtse droomhuis

Met de Hanno HypotheekBelofte die je krijgt van jouw Hanno hypotheekadviseur Utrecht, regel jij je hypotheek grotendeels vooraf. En kan je vaak bieden zonder financieringsvoorbehoud. Dat is aantrekkelijk voor de verkoper, want die heeft dan direct zekerheid over de verkoop van zijn woning. 

Dat geeft jou een groot voordeel ten opzichte van andere kopers in Utrecht, want de meeste mensen bieden met een voorbehoud van financiering van enkele weken. Daarom is de kans een stuk groter dat de verkoper voor jouw bod kiest als je biedt met de Hanno HypotheekBelofte. Lees meer over de Hanno HypotheekBelofte >>

 

‘Vier keer ben ik overboden op een huis in Utrecht, zo frustrerend was dat. Toen kreeg ik de HypotheekBelofte van Hanno. Mijn volgende bod is gelukkig wél geaccepteerd.’

- Antoinette
Hypotheekadvies review

Meer over hypotheekadvies in Utrecht

Hypotheekadvies Utrecht_Wonen

Wonen in Utrecht

Utrecht is een gezellige stad met een dorps gevoel. Vol fijne terrasjes, karakteristieke grachten en de iconische Domtoren. Met haar 112 meter heeft de Dom de hoogste kerktoren van Nederland!

Utrecht bestaat uit 10 wijken met een verschillend karakter. Van de knusse binnenstad tot het moderne Leidsche Rijn. Vooral in de wijken ten noordoosten van de binnenstad staan mensen in de rij om een huis te kopen. 

Utrecht is niet alleen gezellig, maar heeft ook een centrale ligging. Vanuit Utrecht zijn bijna alle steden goed te bereiken. Met de auto én de trein ben je in no time in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem of Amersfoort. Dat alles maakt wonen in Utrecht ontzettend populair.

Hypotheekadvies Utrecht_Huizenmarkt

Huizenmarkt in Utrecht

Utrecht groeit hard. Dat leidt tot een groot tekort aan starterswoningen, gezinswoningen en mooie appartementen boven de NHG-grens. Veel huizen zijn al verkocht voor ze op Funda staan. De tijd dat huizen in Utrecht onder de vraagprijs werden verkocht is dan ook al lang voorbij. 

Met meerdere partijen op een huis bieden en duizenden euro’s overbieden zijn aan de orde van de dag. Dat gebeurt bij meer dan de helft van de woningen. Daardoor betaal je in 2020 gemiddeld 375.000 euro voor een koopwoning in Utrecht

Maar er is ook goed nieuws voor huizenkopers! De gemeente wil de komende jaren zo’n 6.000 woningen per jaar laten bouwen binnen de stadsgrenzen. Dat betekent dat er in Utrecht een stad ter grootte van Den Bosch wordt bijgebouwd.

Wil jij in een huis kopen in Utrecht? Bespreek vóór je op huizenjacht gaat jouw situatie met één van onze hypotheekadviseurs in Utrecht. Gratis en vrijblijvend. Dan weet je precies wat jouw budget is om een huis te kopen en kan je snel handelen als jij je droomhuis tegenkomt.

Aankoopmakelaar

Huis kopen Utrecht? 3 gouden tips

Een huis kopen in Utrecht is niet makkelijk, maar wél mogelijk. Met de volgende tips van onze hypotheekadviseurs in Utrecht lukt het jou zeker om in 2020 een woning te kopen:

 • Aankoopmakelaar: schakel een aankoopmakelaar. Het kost wat, maar maakt écht het verschil. Een aankoopmakelaar weet eerder welke huizen er te koop komen, adviseert je tijdens het bieden en beschermt je voor te hoge biedingen. Een makelaar kan je net dat zetje extra geven dat ervoor zorgt dat je dat populaire koophuis in Utrecht wel krijgt. 
 • Openingsbod bepalen: leg een reëel openingsbod neer, gebaseerd op de woningwaarde (ook hier kan een aankoopmakelaar je goed bij helpen!). Is je bod te laag, dan neemt de verkoper je niet serieus. Bied je te hoog, dan betaal je straks (tien)duizenden euro's te veel. 
 • Bied met de Hanno Hypotheekbelofte: met de HypotheekBelofte die je krijgt van jouw Hanno hypotheekadviseur in Utrecht leg je een bod neer met aantrekkelijke voorwaarden voor de verkoper. Dat geeft je een groot voordeel ten opzichte van je concurrenten.

Huizenmarkt.jpg

Hanno: de beste hypotheekadviseur in Utrecht

Wij hebben een uitgebreide kennis van de huizenmarkt in Utrecht. Onze hypotheekadviseurs sluiten dagelijks hypotheken in Utrecht en weten precies wat er speelt op Utrechtse huizenmarkt. Ook werken we samen met vet verschillenGeen huis kopen maar je hypotheek oversluiten? Ook dan kan je terecht in een van onze vestigingen voor hypotheek advies Utrecht. 

Wij zijn een moderne organisatie voor hypotheekadvies in Utrecht. Hanno combineert persoonlijk advies met een online werkwijze. Jij krijgt dus een echt goed advies én betaalt niet voor papieren rompslomp en bureaucratie. Zo houden we de kosten van jouw hypotheekadvies laag. 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Gratis 1e gesprek voor je hypotheek in Utrecht

Een huis kopen in Utrecht is een grote stap. Daarom vinden wij het belangrijk dat we elkaar eerst leren kennen. Jij, jouw hypotheekadviseur in Utrecht en de Hanno-werkwijze.

In alle rust bespreek jij je situatie, (woon)wensen en mogelijkheden met jouw hypotheekadviseur. Op de manier die jij fijn vindt: via de telefoon, webcam of gewoon op ons kantoor voor hypotheekadvies in Utrecht. Daarna weet je precies waar je aan toe bent. Een oriëntatiegesprek is gratis en je zit nergens aan vast.