Over Hanno

Over Hanno

Al jouw financiën. Aangenaam geregeld. Altijd op orde.

Waarom je geldzaken regelen via Hanno?

Onafhankelijk hypotheekadvies icoon

100% onafhankelijk

De beste producten voor de laagste prijs

Hypotheekadvies_alles op orde_icoon

Nooit meer gedoe

Aangenaam geregeld en blijvend op orde

Hypotheekadvies_kosten_icoon

Goedkoper dan zelf doen

Door slim te combineren zijn we voordeliger


Financiële rust is (on)betaalbaar. Daarom Hanno.

Wij geloven dat geld niet gelukkig maakt. Maar je geldzaken onder controle hebben wel. Daarvoor heb je in de eerste plaats een onafhankelijk advies nodig, moet je je financiën daarna goed regelen en doorlopend in de gaten houden.

Omdat we snappen dat financiën niet je grootste hobby zijn, verzorgt Hanno je geldzaken voor jou. Denk aan je hypotheek, verzekeringen, pensioen of spaargeld voor later. Snel, betrouwbaar én op een prettige manier. 

Gratis kennismakingsgesprek

Wij vinden het belangrijk dat we elkaar eerst leren kennen. Daarom krijg jij altijd een kennismakingsgesprek, met een ervaren financieel adviseur. Gratis én vrijblijvend. 

Direct aanvragen >>

Volledig in jouw belang

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Wij kunnen jouw hypotheek afsluiten en je verzekeringen afsluiten bij álle aanbieders. Dat doen we 100% onafhankelijk. Zo ben je altijd het beste uit, met de allerbeste verzekering- en hypotheekvoorwaarden en hypotheekrente.

Persoonlijk advies, online regelen

Hanno: het beste hypotheekadvies

Wij bouwen stap voor stap aan de financieel adviseur van de toekomst. Met een echt persoonlijk financieel advies van ervaren adviseurs. En slimme tools en technologie. Zodat jij jouw adviseur alleen betaalt voor zijn advies. Niet voor papieren rompslomp.

Waarom ons advies niet duur is

Hypotheekadvies goedkoop

Verborgen kosten hebben we niet. Je betaalt dus geen provisies, commissies of service fees. Alleen de kale verzekeringspremie. Dat scheelt tot wel 25 procent en kan oplopen tot honderden euro's voordeel per jaar. Check onze tarieven.


Jouw financiën regelen in 3 stappen

 • infographic-pen

  1. Adviseren

  Jij krijgt een persoonlijk en compleet financieel advies voor jouw situatie. Over je hypotheek en al je verzekeringen. 100% onafhankelijk advies van ervaren hypotheekadviseurs, die je helpen bij het maken van de slimste financiële keuzes.

 • infographic-document

  2. Regelen

  Jij levert online je gegevens en documenten aan voor het afsluiten van je hypotheek en verzekeringen. Wij regelen de rest met de bank en alle verzekeringsmaatschappijen. Met onze handige tools is jouw hypotheek zó geregeld.

 • infographic-smiley

  3. In de gaten houden

  Alles afgesloten? Dan houden we al je geldzaken in de gaten, want ze veranderen meer dan je denkt. Kan het beter of goedkoper, dan hoor je het van ons. En we handelen al je verzekeringsschades af. Zelf heb je er geen omkijken naar.

Hypotheek afsluiten via Hanno

Stappenplan huis kopen

Via Hanno kan jij jouw hypotheek afsluiten bij alle hypotheekverstrekkers. Hanno vergelijkt volledig onafhankelijk en geeft jou een echt persoonlijk hypotheekadvies. 

Je kan eenvoudig berekenen wat je maximale hypotheek is en welke maandlasten daarbij horen. Zo weet je direct wat je budget is om een huis te kopen.

Meer kans op de huizenmarkt

Orienteren bieden huis kopen

Het is een lastig moment om een huis te kopen. Prijzen zijn hoog, het aanbod is beperkt en er is veel interesse. Daardoor bied je vaak met meerdere partijen op hetzelfde huis. 

Door te bieden met de Hanno HypotheekBelofte springt jouw bod eruit voor de verkoper! Lees hoe het werkt en vraag 'm gratis aan.

Verzekeren via Hanno

Hanno plan financien op orde

Hanno regelt niet alleen jouw hypotheek, maar ook je verzekeringen. Ook hier adviseren we je over de verzekeringen met de beste polisvoorwaarden en de laagste premies.

Na het afsluiten houden we alles voor jou op orde. Kan het beter of goedkoper? Dan hoor je dat van ons. En door slim te combineren zijn we voordeliger.

Meer over Hanno

Hypotheek-goed-geregeld

Hanno en het goede doel

Onze missie is ‘to make the world financially happy.’ Daar werken we hard voor. Niet alleen om onze klanten financieel zorgeloos te maken, maar ook de rest van de wereld. Daar besteden we 5 procent van onze wist aan.

Wil jij bijdragen aan een wereld met meer financieel geluk? Daar kunnen we je misschien mee helpen. 

Hypotheekadviseur contact opnemen

Meer weten over Hanno? Onze financieel adviseurs helpen je graag.

Neem nu contact op