Over Hanno

Over Hanno

Al jouw financiën. Aangenaam geregeld. Altijd op orde.

Financiële rust is (on)betaalbaar. Daarom Hanno.

Wij geloven dat geld niet gelukkig maakt. Maar je geldzaken onder controle hebben wel. Daarvoor heb je in de eerste plaats een onafhankelijk advies nodig, moet je je financiën daarna goed regelen en doorlopend in de gaten houden.

Omdat we snappen dat financiën niet je grootste hobby zijn, verzorgt Hanno je geldzaken voor jou. Denk aan je hypotheek, verzekeringen, pensioen of spaargeld voor later. Snel, betrouwbaar én op een prettige manier. 

Persoonlijk advies, online regelen

Wij bouwen stap voor stap aan de financieel adviseur van de toekomst. Waarbij jij doet wat je zelf kan en wij dat zo gemakkelijk mogelijk maken en jou je zorgen uit handen nemen. Door je onafhankelijk te adviseren over je geldzaken en te werken met handige online tools.

100% onafhankelijk en provisievrij

Wij kunnen jouw hypotheek afsluiten en je verzekeringen regelen bij álle aanbieders. Dat doen we volledig onafhankelijk. Zo ben je altijd het beste uit, met de allerbeste verzekering- en hypotheekvoorwaarden en hypotheekrente. 

Verborgen kosten hebben we niet. Jij betaalt geen provisies, commissies of service fees. Alleen de kale verzekeringspremie. Dat scheelt tot wel 25% en kan oplopen tot honderden euro's voordeel per jaar.

Voordelen van Hanno

Hypotheekverstrekkers vergelijken logos
Al jouw geldzaken altijd op orde:
 • Ouderwets goed advies voor een online prijs
 • Snel geregeld met handige online tools
 • Onafhankelijk en provisievrij
 • Altijd de beste hypotheek
 • Geen gedoe meer met je verzekeringen

Een nieuwe aanpak. Tevreden klanten.

 • infographic-pen

  Adviseren

  Jij krijgt een persoonlijk en compleet financieel advies voor jouw situatie. Over je hypotheek en al je verzekeringen. 100% onafhankelijk advies van ervaren hypotheekadviseurs, die je helpen bij het maken van de slimste financiële keuzes.

 • infographic-document

  Regelen

  Jij levert online je gegevens en documenten aan voor het afsluiten van je hypotheek en verzekeringen. Wij regelen de rest met de bank en alle verzekeringsmaatschappijen. Met onze handige tools is jouw hypotheek zó geregeld.

 • infographic-smiley

  In de gaten houden

  Alles afgesloten? Dan houden we al je geldzaken in de gaten, want ze veranderen meer dan je denkt. Kan het beter of goedkoper, dan hoor je het van ons. En we handelen al je verzekeringsschades af. Zelf heb je er geen omkijken naar.

ppt Rabobank hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt ING hypotheekrente

Vanaf 1,44%

ppt Argenta hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt asr hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt Hypotrust hypotheekrente

Vanaf 1,35%


Huis-kopen-icoon-beige-wit.png

Hypotheek via Hanno

Denk jij dat je hypotheek afsluiten veel gedoe is? Niet via Hanno. Jij regelt je hypotheek stap voor stap, samen met onze ervaren hypotheekadviseurs. Met een echt persoonlijk hypotheekadvies en handige online tools.

Wij vergelijken alle hypotheekverstrekkers en geven je een echt onafhankelijk hypotheekadvies. Zo weet je zeker dat jij de beste hypotheek afsluit, met de laagste hypotheekrente en goede voorwaarden.


Hypotheekbelofte-icoon-beige-wit.png

Bieden met de HypotheekBelofte

De huizenmarkt is overspannen en dat maakt het lastig voor jou om je droomhuis te bemachtigen. Want vaak ben je met meerdere partijen op een huis aan het bieden. En hoe zorg je er dan voor dat jouw bod eruit springt voor de verkoper?

Daar helpt de HypotheekBelofte je bij! Daarmee kun je veilig bieden zonder financieringsvoorbehoud. Je weet dan precies hoeveel je kunt bieden en weet zeker dat je die hypotheek via Hanno écht kunt afsluiten. Zo geef je de verkoper zekerheid en maak jij meer kans op je droomhuis.


Verzekeringen-icoon-beige-wit.png

Verzekeren via Hanno

Hanno regelt niet alleen jouw hypotheek, maar ook je verzekeringen. Denk aan je autoverzekering, inboedelverzekering, opstalverzekering of overlijdensrisicoverzekering. Ook hier adviseren we je over de verzekeringen met de beste polisvoorwaarden en de laagste premies.

Omdat je bij ons nooit provisie betaalt op je verzekeringen, ben je tot wel 25% goedkoper uit. En het zorgt ervoor dat wij echt onafhankelijk zijn. Want wij hebben er geen belang bij dat jij bij een bepaalde maatschappij je verzekering afsluit. Jouw verzekeringen worden zo niet alleen beter, maar ook goedkoper geregeld.


Hypotheek-afsluiten-advies-icoon-beige-wit.png

Waarom is Hanno zo goedkoop?

Bij Hanno krijg jij ouderwets goed hypotheekadvies voor een online prijs. Je hebt al een advies vanaf 1.395 euro. Daarmee zijn we goedkoper dan veel andere partijen.

Hoe dat komt? Omdat we werken met handige online tools. Hiermee kun jij zelf online je gegevens en documenten uploaden. Dat scheelt tijd en dus geld. Zo houden we de kosten voor ons hypotheekadvies laag.


De-beste-hypotheek-icoon-beige-wit.png

Hanno en het goede doel

Onze missie is ‘to make the world financially happy.’ Daar werken we hard voor. Niet alleen om onze klanten financieel zorgeloos te maken, maar ook de rest van de wereld. Daar besteden we 10% van onze wist aan.

Wil jij bijdragen aan een wereld met meer financieel geluk? Daar kunnen we je misschien mee helpen. Hypotheekadviseur contact opnemen

Meer weten over Hanno? Onze financieel adviseurs helpen je graag.

Neem nu contact op