Financiële rust is (on)betaalbaar. Daarom Hanno.

Financiële rust is (on)betaalbaar. Daarom Hanno.

Wij geloven dat geld niet gelukkig maakt. Maar je geldzaken onder controle hebben wel. Daarvoor heb je in de eerste plaats een onafhankelijk hypotheekadvies nodig, moet je je financiën daarna goed regelen en doorlopend in de gaten houden.

De nieuwe manier om je geldzaken te regelen

Hanno is een moderne organisatie voor hypotheekadvies en financieel advies. We combineren persoonlijk hypotheekadvies met een online werkwijze. We regelen alles voor je en juist daarom ben je voordeliger uit. Zo heb jij altijd wél de hypotheek en verzekeringen die het beste bij je passen. Zonder gedoe en tegen lage kosten. 

 • Volledig onafhankelijk
 • Persoonlijk advies
 • Online werkwijze en tarieven


Maak kennis met Hanno

Vraag of gratis afspraak maken? Onze adviseurs staan voor je klaar. 

Waarom je geldzaken regelen via Hanno?

Hypotheekadvies persoonlijk icoon

De adviseur van de toekomst

Wij bouwen stap voor stap aan de hypotheekadviseur van de toekomst. Goedkoper én beter hypotheekadvies. Waarbij jij doet wat je zelf kan en wij jou je zorgen uit handen nemen.

Hypotheekadvies_alles op orde_icoon

Nooit meer financiële zorgen

Wij regelen al je geldzaken van A tot Z. Adviseren, afsluiten en beheren. Zo zijn jouw financiën altijd goed geregeld en heb je nooit meer financiële zorgen. Onbetaalbaar, vinden we dat.

Hypotheekadvies_beste hypotheek_icoon

Iederéén financieel gelukkig

'To make the world financially happy.’ Daar werken we hard voor. We willen niet alleen onze klanten, maar ook de rest van de wereld financieel gelukkig maken. Daar besteden we 5% van onze winst aan.


Jouw financiën regelen in 3 stappen

 • infographic-pen

  1. Adviseren

  Eerst krijg jij een compleet financieel advies van ervaren adviseurs. Pas dan vergelijken we alle financiële producten en kiezen de beste voor jou.

 • infographic-document

  2. Regelen

  Hanno regelt jouw financiën van A tot Z en zorgt dat jouw hypotheek en verzekeringen op tijd afgesloten zijn. Jij hoeft zelf niets meer te doen. 

 • infographic-smiley

  3. In de gaten houden

  We houden je geldzaken continu in de gaten, want er verandert veel. Kan het beter of goedkoper? Je hoort het van ons. Zelf heb je er geen omkijken meer naar.

Volledig in jouw belang

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Wij kunnen jouw verzekeringen en hypotheek afsluiten bij álle aanbieders. Die vergelijken we 100% onafhankelijk. Zo ben je altijd het beste uit, met de allerbeste voorwaarden, rentes en premies.

Persoonlijk advies, online regelen

Hanno: het beste hypotheekadvies

Jij krijgt een echt persoonlijk financieel advies van ervaren adviseurs. Met hulp van slimme tools en technologie. Zo betaal jij jouw adviseur alleen voor zijn advies, niet voor papieren rompslomp.

Waarom ons advies niet duur is

Hypotheekadvies goedkoop

Verborgen kosten hebben we niet. Je betaalt geen provisies, commissies of service fees. Alleen een scherp hypotheektarief en kale verzekeringspremies. Dat scheelt tot wel 25% en honderden euro's per jaar.

Hypotheek afsluiten via Hanno

Stappenplan huis kopen

Via Hanno kan jij jouw hypotheek afsluiten bij alle hypotheekverstrekkers. Hanno vergelijkt volledig onafhankelijk en geeft jou een echt persoonlijk hypotheekadvies. 

Je kan eenvoudig berekenen wat je maximale hypotheek is en welke maandlasten daarbij horen. Zo weet je direct wat je budget is om een huis te kopen.

Meer kans op de huizenmarkt

Orienteren bieden huis kopen

Het is een lastig moment om een huis te kopen. Prijzen zijn hoog, het aanbod is beperkt en er is veel interesse. Daardoor bied je vaak met meerdere partijen op hetzelfde huis. 

Door te bieden met de Hanno HypotheekBelofte springt jouw bod eruit voor de verkoper! Lees hoe het werkt en vraag 'm gratis aan.

Verzekeren via Hanno

Hanno plan financien op orde

Hanno regelt niet alleen jouw hypotheek, maar ook je verzekeringen. Ook hier adviseren we je over de verzekeringen met de beste polisvoorwaarden en de laagste premies.

Na het afsluiten houden we alles voor jou op orde. Kan het beter of goedkoper? Dan hoor je dat van ons. En door slim te combineren zijn we voordeliger.


Meer weten over Hanno? Onze financieel adviseurs staan voor je klaar.

Neem contact op