Hanno, jouw online financieel adviseur. Aangenaam geregeld.

Hanno voor al je financiële zaken.

Bij Hanno kun je online je hypotheek en verzekeringen af- en oversluiten. Straks adviseren we je ook over je pensioen, vermogen en beleggingen.

Met je adviseur, 100% onafhankelijk.

Hanno geeft je onafhankelijk advies, helpt je met het maken van de slimste financiële keuzes en het vinden van de beste aanbieders.

Die het continu in de gaten houdt.

Je geldzaken veranderen meer dan je denkt. Daarom houdt Hanno het continu in de gaten en heb je altijd de best passende oplossing voor jouw situatie.

Voor een duidelijke en eerlijke prijs.

Je betaalt nooit provisies of verborgen kosten. Voor advies betaal je een vast bedrag en voor het in de gaten houden een vast maandbedrag.

Jij bent zonder financiële zorgen.

Je werkt, je geniet, je verzorgt, je leeft. Hanno bewaakt jouw financiële huishouding, zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken.

Wie is Hanno?

Wij zijn een nieuw onafhankelijk bedrijf in de markt voor financiële dienstverlening, maar bestaan uit een team met ervaren financiële adviseurs en enthousiaste medewerkers. Samen willen wij de wereld financieel gelukkig maken, zodat jij, zonder zorgen over je financiële situatie, je leven kunt leven.

Waarom heet Hanno Hanno?

Een van onze belangrijkste waarden is altruïsme ofwel onbaatzuchtigheid. Bij olifanten zit dat in het DNA. Zij helpen elkaar en zelfs andere dieren zonder er zelf direct beter van te willen worden. Daarom hebben wij ons bedrijf vernoemd naar de olifant Hanno. 

Lees er meer over op Wikipedia

Hanno olifant
Corstiaan van Pelt Hanno.jpg

Corstiaan van Pelt