Over Hanno

Over Hanno

Al jouw financiën. Aangenaam geregeld. Altijd op orde.

Financiële rust is (on)betaalbaar. Daarom Hanno.

Financieel geluk

Wij geloven dat geld niet gelukkig maakt. Maar je geldzaken onder controle hebben wel. Daarvoor heb je in de eerste plaats een onafhankelijk advies nodig, moet je je financiën daarna goed regelen en doorlopend in de gaten houden.

Jouw financiële hulp

Wij begrijpen dat financiën niet je grootste hobby zijn. Daarom verzorgt Hanno je geldzaken voor jou. Denk aan je hypotheek, verzekeringen, pensioen of spaargeld voor later. Snel, betrouwbaar én op een prettige manier. 

Onze missie is ‘to make the world financially happy.’ Dus bouwen wij stap voor stap aan de financieel adviseur van de toekomst. Waarbij jij doet wat je zelf kan, wij dat zo gemakkelijk mogelijk maken en jouw zorgen uit handen nemen door je onafhankelijk te adviseren over je geldzaken en het voor je te regelen en in de gaten te houden.

100% onafhankelijk en provisievrij

Wij kunnen jouw hypotheek en verzekeringen regelen bij álle aanbieders. Dat doen we volledig onafhankelijk. Zo ben je altijd het beste uit, met de allerbeste verzekering- en hypotheekvoorwaarden en hypotheekrente. En jij betaalt ook nooit provisie, dat scheelt tot wel 25% op je verzekeringspremies.

Hypotheek via Hanno

Vind jij het regelen van een hypotheek veel gedoe? Niet via Hanno. Jij regelt je hypotheek stap voor stap, samen met onze ervaren adviseurs. Met een echt persoonlijk advies en via handige online tools.

Waarom is hanno zo goedkoop?

Hanno is goedkoper dan veel andere partijen. Hoe dat komt? Omdat we werken met handige online tools. Hiermee kun jij zelf online je documenten uploaden. Dat scheelt tijd en dus geld. Zo houden we onze tarieven laag.


Team Hanno

Alles over Hanno


De Hanno Methode

Hanno Methode

Over Hanno_Wit_2.1

Hanno methode

Hanno methode

Hanno methode

Hypotheekadviseur

Meer weten over Hanno? Onze medewerkers helpen je graag.

Neem nu contact op
Hypotheekadviseur contact opnemen

Vraag of gratis oriëntatiegesprek plannen?