Team Hanno

Bram Bolman

Bram Bolman

Financieel advies

Houdt van mooie wijnen en het goede leven, voor zichzelf en voor zijn klanten. Is zelfverzekerd en kijkt rustig naar alle mogelijkheden van de klant. Zo creëert hij financiële rust.

Cees Vernooij

Cees Vernooij

Directeur

Als oprichter van Hanno is Cees een gedreven vernieuwer en gepassioneerde ondernemer, die altijd vanuit de klant denkt. Kan niet bestaat voor hem niet.

Ellen van Straalen

Ellen van Straalen

Hypotheek support

Geniet graag van de rust in de Oostenrijkse bergen. Onze onverstoorbare kracht voor hypotheken. Blijft altijd rustig in haar werk, maar is minstens even vasthoudend als een hypotheekverstrekker iets moet regelen.

Ine Hopkins

Ine Hopkins

Financieel advies & Expat desk

Mensen-mens en wereldburger. Ine is getrouwd met een Brit en heeft ruime internationale en leidinggevende ervaring. Luistert echt goed, beantwoordt elke vraag eerst met een glimlach en rekent zorgvuldig. Het ideale profiel voor de Hanno Expat Desk.

Irene van Rossum

Irene van Rossum

Verzekeringen support

Houdt van voetbal en dus van scoren. Regelt bij Hanno alles op het gebied van verzekeringen en kent de eigenaardigheden van vele verzekeraars en hun producten. Weet daarmee het maximale voor haar klanten eruit te halen.

Luuk Eberson

Luuk Eberson

Klant support

Is als keeper wel gewend om aan het begin of einde van een kans te staan. Regelt dat je uit de startblokken schiet met je aanvraag, en is in de laatste fase van uw aanvraag ook betrokken.

Marlous Nagelkerke

Marlous Nagelkerke

Online marketing

Reisde jaren over de wereld om uiteindelijk in haar oude studiestad de financiële wereld een beetje te verbeteren. Werft met ongekend enthousiasme nieuwe klanten en zorgt dat ze goed terechtkomen in het Hanno huis.

Vacatures

Vacature

Vacature

Financieel adviseur

Je houdt van het leven en wilt dat jouw klanten dat ook doen. Daarom vind je het belangrijk om hun hypotheek perfect te regelen. Je hebt ervaring in hypotheekadvies en wilt dat nu wel eens echt klantgericht gaan doen.

Bekijk de vacature financieel adviseur

Vacature

Vacature

Werkstudent

Je volgt een HBO of WO studie en bent klaar met die inhoudsloze bijbaantjes. Je zoekt een relevante bijbaan in de financiële dienstverlening waarbij je echt iets kan leren. Dan is dit de bijbaan voor jou.

Bekijk de vacature werkstudent

Vacature

Vacature

Stage online marketing & business development

Je bent ondernemend en hebt een bruisend studentenleven. Maar je studie bedrijfskunde/marketing/economie/communicatie is óók belangrijk. Dus zoek je een stage waar je het verschil kunt maken. 

Bekijk de vacature. 

Ook werken aan een betere financiële wereld?

Hanno biedt je vele mogelijkheden.

Telefoon 030 - 208 2010
WhatsApp 06 - 1093 2010
Openingstijden
Maandag - Vrijdag: 8.30 tot 20.30
Zaterdag: 10.00 tot 15.00