Team Hanno

Cees Vernooij

Cees Vernooij

Directeur

Als oprichter van Hanno is Cees een gedreven vernieuwer en gepassioneerde ondernemer, die altijd vanuit de klant denkt. Kan niet bestaat voor hem niet.

Rens van den Boom

Rens van den Boom

Directeur advies

Weet als voormalig DJ wat mensen beweegt en gaat tot het gaatje. Draait zijn hand niet om voor een compleet hypotheekadvies.

Jan-Hein Spierings

Jan-Hein Spierings

Financieel advies

Is zelfverzekerd en kijkt rustig naar alle mogelijkheden van de klant. Zo creëert hij financiële rust.

Douwe Dijkstra

Douwe Dijkstra

Raad van Advies

Geboren Fries die helemaal geaard is in Limburg. Was als commercieel directeur bij een grote hypotheekverstrekker net zo begaan met zijn klanten als de bedrijfsomzet.

Irene van Rossum

Irene van Rossum

Verzekeringen support

Houdt van voetbal en dus van scoren. Regelt bij Hanno alles op het gebied van verzekeringen en kent de eigenaardigheden van vele verzekeraars en hun producten. Weet daarmee het maximale voor haar klanten eruit te halen.

Ellen van Straalen

Ellen van Straalen

Hypotheek support

Geniet graag van de rust in de Oostenrijkse bergen. Onze onverstoorbare kracht voor hypotheken. Blijft altijd rustig in haar werk, maar is minstens even vasthoudend als een hypotheekverstrekker iets moet regelen.

Joyce Swanink

Joyce Swanink

Klantenservice

Altijd bereikbaar en altijd kordaat. Houdt van klanten en duidelijkheid.

Marlous Nagelkerke

Marlous Nagelkerke

Online marketing

Reisde jaren over de wereld om uiteindelijk in haar oude studiestad de financiële wereld een beetje te verbeteren. Werft met ongekend enthousiasme nieuwe klanten en zorgt dat ze goed terechtkomen in het Hanno huis.

Boris Besemer

Boris Besemer

Back end development

ICT-er in hart en nieren. Met een brede interesse en een warm hart voor open source.

Mike de Bock

Mike de Bock

Front end development

Net zo fanatiek in design als in fitness. En dat is te zien. Werd tijdens het ontwikkelen van de Hanno site zo enthousiast dat hij spontaan een huis kocht, met een hypotheek van Hanno.

Viola Rijnsdorp

Viola Rijnsdorp

Raad van Advies

Enthousiaste marketeer met een ongelofelijk empathisch vermogen. Weet als geen ander wat klanten beweegt én hoe er naar te handelen.

Johnny Heyne

Johnny Heyne

Vormgeving

Zorgt vol passie en met creativiteit voor de mooiste designs. Uit deze creativiteit in zijn vrije tijd in het bespelen van zijn gitaar.

Erik van Zuylen

Erik van Zuylen

Project manager

De rust zelve. Wacht nog even met het kopen van een huis totdat de Hanno site helemaal af is. Zorgt als project manager dat alles op rolletjes loopt en houdt iedereen bij de les.

Niels Westerneng

Niels Westerneng

Digital

Liefhebber van taal, katten en technologie. Als expert in klant-interactie net zo onconventioneel op zoek naar de kortste weg voor het beste resultaat.

Vacatures

Vacature

Vacature

Hypotheekadviseur

Je houdt van het leven en geniet daarvan. Je begrijpt dat dat voor jouw klanten ook geldt. Je hebt ervaring in hypotheekadvies en wilt dat nu wel eens echt klantgericht gaan doen.

Vacature

Vacature

Financieel adviseur

Je hebt ooit overwogen naar de hotelschool te gaan, maar bent terecht gekomen in de financiële wereld. Dit is je kans om je oude passie op te pakken en te combineren met je huidige ervaring.

Vacature

Vacature

Stage online marketing & business development

Je bent ondernemend en hebt een bruisend studentenleven. Maar je studie bedrijfskunde/marketing/economie/communicatie is óók belangrijk. Daarom zoek je een stageplek waar je het verschil kunt maken. 

Bekijk de vacature. 

Ook werken aan een betere financiële wereld?

Hanno biedt je vele mogelijkheden.

Telefoon 030 - 208 2010
WhatsApp 06 - 1093 2010
Openingstijden
Maandag - Vrijdag: 8.30 tot 20.30
Zaterdag: 10.00 tot 15.00