Team Hanno

Bram

Bram

Hypotheekadviseur

Houdt van mooie wijnen en het goede leven, voor zichzelf en voor zijn klanten. Is zelfverzekerd en kijkt rustig naar alle mogelijkheden van de klant. Zo creëert hij financiële rust.

Cees

Cees

Oprichter en hypotheekadviseur

Als oprichter van Hanno is Cees een gedreven vernieuwer en gepassioneerde ondernemer, die altijd vanuit de klant denkt. Kan niet bestaat voor hem niet.

Tim

Tim

Online marketing

‎‎ ‎

Diederik

Diederik

Developer

‎‎ ‎

Lou-Anne

Lou-Anne

Hypotheek Support

Efficiente duizendpoot

Selina

Selina

Hypotheek Support

Enthousiaste problem solver

Guido

Guido

Klantenservice

Luisterend oor.

Isabella

Isabella

Stagiair

Vacatures

Vacancy

Vacancy

Senior Expat Mortgage Advisor

You speak fluent English ánd Dutch and have several years of experience as a mortgage advisor at a mortgage brokerage or bank. That is the basis.
Above this, advising and helping customers is in your DNA. You are collegial, creative and meticulous. Interested: give us a call!

Check your job profile

Vacature

Vacature

Verzekeringsadviseur

Volgt

Vacature

Vacature

Financieel adviseur

Je houdt van het leven en wilt dat jouw klanten dat ook doen. Daarom vind je het belangrijk om hun hypotheek perfect te regelen. Je hebt ervaring in hypotheekadvies en wilt dat nu wel eens echt klantgericht gaan doen.

Bekijk de vacature financieel adviseur

Vacature

Vacature

Werkstudent

Je volgt een HBO of WO studie en bent klaar met die inhoudsloze bijbaantjes. Je zoekt een relevante bijbaan in de financiële dienstverlening waarbij je echt iets kan leren. Dan is dit de bijbaan voor jou.

Bekijk de vacature werkstudent

Vacature

Vacature

Stage online marketing & business development

Je bent ondernemend en hebt een bruisend studentenleven. Maar je studie bedrijfskunde/marketing/economie/communicatie is óók belangrijk. Dus zoek je een stage waar je het verschil kunt maken. 

Bekijk de vacature.