Team Hanno

Bram Bolman

Bram Bolman

Financieel advies

Houdt van mooie wijnen en het goede leven, voor zichzelf en voor zijn klanten. Is zelfverzekerd en kijkt rustig naar alle mogelijkheden van de klant. Zo creëert hij financiële rust.

Cees Vernooij

Cees Vernooij

Directeur

Als oprichter van Hanno is Cees een gedreven vernieuwer en gepassioneerde ondernemer, die altijd vanuit de klant denkt. Kan niet bestaat voor hem niet.

Ellen van Straalen

Ellen van Straalen

Hypotheek support

Geniet graag van de rust in de Oostenrijkse bergen. Onze onverstoorbare kracht voor hypotheken. Blijft altijd rustig in haar werk, maar is minstens even vasthoudend als een hypotheekverstrekker iets moet regelen.

Vacatures

Vacature

Vacature

Financieel adviseur

Je houdt van het leven en wilt dat jouw klanten dat ook doen. Daarom vind je het belangrijk om hun hypotheek perfect te regelen. Je hebt ervaring in hypotheekadvies en wilt dat nu wel eens echt klantgericht gaan doen.

Bekijk de vacature financieel adviseur

Vacature

Vacature

Werkstudent

Je volgt een HBO of WO studie en bent klaar met die inhoudsloze bijbaantjes. Je zoekt een relevante bijbaan in de financiële dienstverlening waarbij je echt iets kan leren. Dan is dit de bijbaan voor jou.

Bekijk de vacature werkstudent

Vacature

Vacature

Stage online marketing & business development

Je bent ondernemend en hebt een bruisend studentenleven. Maar je studie bedrijfskunde/marketing/economie/communicatie is óók belangrijk. Dus zoek je een stage waar je het verschil kunt maken. 

Bekijk de vacature. 

Ook werken aan een betere financiële wereld?

Hanno biedt je vele mogelijkheden.

Telefoon 030 - 208 2010
WhatsApp 06 - 1093 2010
Openingstijden
Maandag - Vrijdag: 8.30 tot 20.30
Zaterdag: 10.00 tot 15.00