Team Hanno

Bram Bolman

Bram Bolman

Financieel advies

Is zelfverzekerd en kijkt rustig naar alle mogelijkheden van de klant. Zo creëert hij financiële rust.

Cees Vernooij

Cees Vernooij

Directeur

Als oprichter van Hanno is Cees een gedreven vernieuwer en gepassioneerde ondernemer, die altijd vanuit de klant denkt. Kan niet bestaat voor hem niet.

Ellen van Straalen

Ellen van Straalen

Hypotheek support

Geniet graag van de rust in de Oostenrijkse bergen. Onze onverstoorbare kracht voor hypotheken. Blijft altijd rustig in haar werk, maar is minstens even vasthoudend als een hypotheekverstrekker iets moet regelen.

Irene van Rossum

Irene van Rossum

Verzekeringen support

Houdt van voetbal en dus van scoren. Regelt bij Hanno alles op het gebied van verzekeringen en kent de eigenaardigheden van vele verzekeraars en hun producten. Weet daarmee het maximale voor haar klanten eruit te halen.

Lotte

Lotte

Stagiaire marketing

Heeft een brede interesse en een klantgerichte instelling. Studeert commerciële Economie aan de Hogeschool Utrecht.

Marlous Nagelkerke

Marlous Nagelkerke

Online marketing

Reisde jaren over de wereld om uiteindelijk in haar oude studiestad de financiële wereld een beetje te verbeteren. Werft met ongekend enthousiasme nieuwe klanten en zorgt dat ze goed terechtkomen in het Hanno huis.

Michiel van Roon

Michiel van Roon

Technisch consultant

Weet alles van website code en techniek. Net zo fanatiek in zijn werk als met voetbal en altijd op zoek naar de kortste weg voor het beste resultaat.

Rens van den Boom

Rens van den Boom

Directeur advies

Weet als voormalig DJ wat mensen beweegt en gaat tot het gaatje. Draait zijn hand niet om voor een compleet hypotheekadvies.

Douwe Dijkstra

Douwe Dijkstra

Raad van Advies

Geboren Fries die helemaal geaard is in Limburg. Was als commercieel directeur bij een grote hypotheekverstrekker net zo begaan met zijn klanten als de bedrijfsomzet.

Vacatures

Vacature

Vacature

Financieel adviseur

Je houdt van het leven en wilt dat jouw klanten dat ook doen. Daarom vind je het belangrijk om hun hypotheek perfect te regelen. Je hebt ervaring in hypotheekadvies en wilt dat nu wel eens echt klantgericht gaan doen.

Bekijk de vacature financieel adviseur

Vacature

Vacature

Werkstudent

Je volgt een HBO of WO studie en bent klaar met die inhoudsloze bijbaantjes. Je zoekt een relevante bijbaan in de financiële dienstverlening waarbij je echt iets kan leren. Dan is dit de bijbaan voor jou.

Bekijk de vacature werkstudent

Vacature

Vacature

Stage online marketing & business development

Je bent ondernemend en hebt een bruisend studentenleven. Maar je studie bedrijfskunde/marketing/economie/communicatie is óók belangrijk. Dus zoek je een stage waar je het verschil kunt maken. 

Bekijk de vacature. 

Ook werken aan een betere financiële wereld?

Hanno biedt je vele mogelijkheden.

Telefoon 030 - 208 2010
WhatsApp 06 - 1093 2010
Openingstijden
Maandag - Vrijdag: 8.30 tot 20.30
Zaterdag: 10.00 tot 15.00