Alles over Hanno. Jouw online financieel adviseur.

Hanno is een team van financieel adviseurs, die de wereld financieel gelukkig willen maken. Je krijgt bij ons 100% onafhankelijk advies over en voor je complete financiële situatie. Dat kan eenmalig zijn, bij bijvoorbeeld een hypotheek, maar liever nog bieden we je financiële rust. Voor een vast bedrag per maand, houden wij al je financiële zaken continu voor je in de gaten, zodat jij zorgeloos kunt leven.

Ga naar Ons verhaal

Met Hanno ben je voor een vast bedrag per maand verzekerd van een compleet verzorgde financiële huishouding. We zorgen ervoor dat jouw geldzaken altijd op orde zijn. Wanneer iets goedkoper of slimmer kan, krijg je direct een seintje en regelen we het voor je. We kennen alle aanbieders in Nederland en zijn 100% afhankelijk. 

Ga naar Over Hanno

Voor 1.295 euro krijg je bij Hanno een compleet hypotheekadvies, afgestemd op jouw persoonlijk situatie. Wij kijken naar hoe we je bestedingsruimte slim kunnen vergroten, voor meer financiële rust.

Ga naar Tarieven

Met een Hanno Account houdt Hanno maandelijks voor een vast bedrag je financiële huishouding op orde. Kan er iets goedkoper of slimmer, dan laten we je dit direct weten en regelen het voor je. Jij weet maandelijks waar je aan toe bent, zonder financiële zorgen.

Ga naar Hanno Account

Dat hangt van je persoonlijke situatie af. Iedereen kan een gratis Account aanmaken. Je kunt dan de Hanno HypotheekBelofte aanvragen, en je ontvangt rente-updates in je mail. 

Ga naar Hanno Account

Iedereen kan een gratis Hanno Account aanmaken. Ook kun je gratis je vragen stellen per telefoon, email, webcam of WhatsApp. Je betaalt bij Hanno als je een compleet financieel adviesgesprek hebt met ons, of als je een maandelijks Hanno Account hebt afgesloten.

Je kan er altijd voor kiezen om terug te gaan naar een gratis account met behoud van je gegevens. Je kan en mag je dashboard dan gebruiken voor een andere adviseur.

Wil je dat al je gegevens worden verwijderd? Neem dan contact op met de klantenservice.

Ga naar Klantenservice

Bij Hanno adviseren we je over je complete financiële situatie. We starten graag met je hypotheek. Bij Hanno zul je zien dat je door Slim Maximaal lenen, net iets meer kunt lenen dan bij een andere partij, zonder dat het je meer geld kost.

Hanno zal je hypotheek na een adviesgesprek voor je afsluiten. Daarbij regelen wij ook de benodigde Overlijdensrisicoverzekering en de Woonlastenverzekering. Hanno werkt (nog) niet execution only.

Ons advies is compleet gericht op wat het beste bij jou past. Wij zijn 100% onafhankelijk en kijken niet alleen naar wat je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen. Wij kijken ook naar je maandelijkse uitgaven, je wensen voor de toekomst, en adviseren je over Slim Maximaal lenen: meer lenen voor hetzelfde geld. Tevens kijken we naast de rentes en voorwaarden, ook of de hypotheekverstrekker in werkwijze bij jouw (verwachte) situatie past.

Ga naar Onafhankelijk advies

Een adviesgesprek bij Hanno kost 1.295 euro. Je krijgt daarvoor een persoonlijk maatwerk advies gebaseerd op je gehele financiële situatie. Ben je ondernemer of wil je een tweede hypotheek, dan hebben wij daar iets meer werk aan en komt daar 295 euro bij.

Ga naar Tarieven

Als jij de HypotheekBelofte aanvraagt, controleren onze adviseurs gratis jouw gegevens om te zien of je hypotheekberekening klopt. Jij weet dan zeker dat je die hypotheek ook echt kunt krijgen via Hanno. Weet jij waar je aan toe bent, en kun je vaak bieden zonder voorbehoud van financiering. De verkoper meer zekerheid, jij meer kans op je droomhuis

Ga naar Hanno HypotheekBelofte

Als jouw gegevens zijn goedgekeurd door onze adviseurs en jij een definitieve HypotheekBelofte hebt ontvangen, vinden wij voor dat bedrag gegarandeerd een geldverstrekker voor je. Let er wel op dat de (taxatie)waarde van een huis een belangrijke factor is, en het niet betekent dat je voor elk huis dit maximale bedrag kunt lenen (100%-regel).


Ga naar Alles over hypotheken

Bij Hanno werken adviseurs met veel ervaring in het slim regelen van al je financiën. Wij hebben verstand van zaken en worden blij als we jou daarmee kunnen helpen. We kennen allemaal het gevoel van onrust dat je krijgt als het gaat om lastige financiële zaken, en we kennen ook de rust die je ervaart als je financiën goed geregeld zijn.

Ga naar Team

Hanno kent alle aanbieders van Nederland: banken en andere hypotheekverstrekkers, en verzekeraars. We zijn provisievrij, dus 100% onafhankelijk, zodat wij jou het advies kunnen geven wat het beste bij jou past.

Ga naar Alle hypotheekverstrekkers

Ja. Hanno kent alle hypotheekverstrekkers van Nederland. We kennen hun rentepercentages en hun voorwaarden. Ook weten we hoe ze denken en werken, bijvoorbeeld als je ze nodig hebt omdat het even tegenzit. Wij kijken alleen wat voor jou het beste is.

De adviseurs van Hanno werken onder het Keurmerk Financiële Dienstverlening (KFD). Het betekent dat we aan hoge eisen voldoen, vooral op het gebied van vakbekwaamheid en klanttevredenheid. Het KFD stelt hogere eisen dan de Wet op het financieel toezicht verplicht. 

Hanno wordt blij van financieel zorgeloze mensen. Daarom besteden we 10% van onze winst aan onze missie om de wereld financieel gelukkig te maken via de Hanno Foundation. Dat doen we o.a. met lessen over financiën voor Stichting LEF en een e-book voor kinderen.

Ga naar Hanno Foundation

Ja, onze reviews zijn van echte klanten. De voorloper van Hanno bestaat al een aantal jaar. Om privacy redenen hebben we echter andere afbeeldingen gebruikt.

Hypotheekadviseur contact opnemen

Vraag of gratis oriëntatiegesprek plannen?