Site voorwaarden Hanno

Site voorwaarden Hanno

Terug naar Alle voorwaarden

Bij Hanno doen we onze uiterste best een site te bieden met zo zorgvuldig en actueel mogelijke informatie. Ook streven wij naar een goede toegankelijkheid van de site en van onze online diensten. Toch willen we benadrukken dat de informatie die via deze site wordt aangeboden uitsluitend bedoeld is ter informatie. Als je een beslissing neemt op basis van informatie op deze site, valt dat onder je eigen verantwoordelijkheid. Mochten wij naar inhoud verwijzen op andere sites dan Hanno.nl, aanvaarden wij geen verantwoordelijk voor deze inhoud.

Hanno behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen. Als de informatie onjuist of niet meer actueel is, aanvaardt Hanno geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen hiervan. Ook in het geval van storingen, onderbrekingen, fouten of vertraging in het verstrekken van de informatie, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Wij kunnen niet garanderen dat e-mails of WhatsApp berichten tijdig worden ontvangen, verwerkt of beantwoordt en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen hiervan.

Wanneer je ons een bericht via WhatsApp hebt gestuurd en wij daardoor tot je mobiele nummer beschikken, geef je ons daarmee toestemming om telefonisch contact met je op te nemen via dat mobiele nummer.

Beƫindigen Hanno Account

Je kunt je Hanno Account niet zelf verwijderen. Wel kan je deze ten alle tijden omzetten naar een gratis account. Je behoudt dan je gegevens, en mag deze gebruiken bij een andere adviseur. Wanneer je wil dat al je gegevens verwijderd worden, kan je contact opnemen met de klantenservice.