Blog

Valkuilen hypotheek oversluiten

Als zelfstandige ondernemer kent u de vrijheid van het beheren van uw eigen bedrijf. Echter, wanneer het aankomt op het aanvragen van een hypotheek, kun je tegen unieke uitdagingen aanlopen. Bij Hanno begrijpen we deze uitdagingen en zijn we toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte hypotheekadviezen voor ZZP'ers.

De Uitdagingen voor ZZP'ers

Traditioneel gezien vragen banken en hypotheekverstrekkers om een stabiel inkomen en werkzekerheid - iets wat niet …


Lees meer »
Hypotheekadvies Utrecht Vismarkt
Als je op zoek bent naar een huis of jouw eigendom wilt verkopen, is het inzetten van een makelaar vaak de juiste keuze. Makelaars hebben de kennis en ervaring om je te helpen navigeren door het soms ingewikkelde proces van het kopen of verkopen van een woning. Maar wat doet een makelaar precies, en hoe vindt je de juiste? Hier is een overzicht van wat je moet weten over aankoopmakelaars, …

Lees meer »
Burgje Odijk nieuwbouw header
De huizenmarkt is een complexe economische sector die wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rentetarieven, economische groei, demografische trends en overheidsbeleid. De huizenmarkt is ook cyclisch en beweegt zich vaak door periodes van stijgende prijzen, gevolgd door periodes van daling. Tijdens een periode van stijgende prijzen stijgt de vraag naar woningen, waardoor de prijzen verder stijgen. Dit kan op zijn beurt leiden tot speculatie, waarbij investeerders huizen kopen om later …

Lees meer »
Nieuwbouw projecten
De stijgende inflatie kan een negatieve invloed hebben op de huizenmarkt. Als de inflatie stijgt, stijgen ook de prijzen van goederen en diensten, waaronder de kosten van de bouwmaterialen, arbeid en energie die nodig zijn om huizen te bouwen. Deze stijgende kosten kunnen leiden tot hogere verkoopprijzen voor nieuwe huizen en kunnen ook leiden tot hogere kosten voor renovaties en reparaties van bestaande woningen.


Daarnaast kan de stijgende inflatie ook …


Lees meer »
nieuwbouw maarssen
Bouwrente is een term die in de financiële wereld wordt gebruikt en verwijst naar de rente die wordt betaald over een lening die is verkregen voor de bouw van een huis of gebouw. Het is een soort van bouwfinanciering die mensen kunnen gebruiken om het kostbare proces van het bouwen van een huis te financieren.


Bouwrente door de jaren heen

In Nederland zijn in de afgelopen jaren veranderingen doorgevoerd op …


Lees meer »