Blog

Geld maakt gelukkig
De kans is groot dat jij je wel eens zorgen maakt over geld. Uit een onderzoek van de Volksbank, de Radboud Universiteit Nijmegen en het Nibud blijkt namelijk dat een derde van alle Nederlanders financiële zorgen heeft. En dat is heel vervelend. Want financiële onbezorgdheid is belangrijker voor jouw geluk dan je inkomen zelf.

Het onderzoek richt zich op opleidingsniveau, hoogte van het inkomen, leeftijd en woonsituatie in relatie tot ...


Lees meer »
Koper huis opmeten

Moet het huis van jouw dromen aan een minimale oppervlakte voldoen? Vast wel. Het aantal vierkante meters is voor bijna iedereen belangrijk. Misschien selecteer jij huizen hier wel op als je rondsnuffelt op huizenwebsites of bladert door verkoopbrochures. Maar wie is er aansprakelijk als die informatie niet klopt?

Dat is niet per se de makelaar die de onjuiste informatie verstrekt. De Rechtbank Rotterdam heeft een verzoek om schadevergoeding afgewezen van ...


Lees meer »
Financiën op orde

Kijk jij er ook altijd naar uit om je belastingaangifte te doen? Of om je te verdiepen in je pensioenoverzicht? Waarschijnlijk niet. We snappen dat financiën niet je grootste hobby zijn. Maar het is wel belangrijk om je financiële zaakjes op orde te hebben. Dat geldt niet alleen voor rijke mensen, maar voor iedereen. En dus ook voor jou.

Wat is financiële planning? 

Een financiële planning zorgt voor inzicht in ...


Lees meer »
Private lease en hypotheek

Private lease wordt steeds populairder. Het is vaak goedkoper om een auto te leasen dan om zelf een nieuwe te kopen. En je hebt er geen spaargeld voor nodig. Dat klinkt aantrekkelijk toch? Maar dat is het niet als jij een hypotheek wilt afsluiten. Of oversluiten. Want als je privé een auto least kun je minder hypotheek krijgen. 

Private lease en BKR registratie

Private lease wordt namelijk geregistreerd bij het ...


Lees meer »
Bij de aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Jij wilt een huis kopen. Misschien overweeg je om dat samen met een aankoopmakelaar te doen. Je koopt tenslotte niet elke dag een huis en het is allemaal best ingewikkeld. Daarom is het fijn om hulp te krijgen van een expert die je goed ondersteunt. 

Een aankoopmakelaar kan je helpen bij het vinden van de juiste woning, het begeleiden van bezichtigingen, onderhandelen over de prijs en ...


Lees meer »
Hypotheekadviseur contact opnemen

Vraag of gratis oriëntatiegesprek plannen?