Blog

Navigeren door de Hypotheekmarkt als ZZP'er
Valkuilen hypotheek oversluiten

Als zelfstandige ondernemer kent u de vrijheid van het beheren van uw eigen bedrijf. Echter, wanneer het aankomt op het aanvragen van een hypotheek, kun je tegen unieke uitdagingen aanlopen. Bij Hanno begrijpen we deze uitdagingen en zijn we toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte hypotheekadviezen voor ZZP'ers.

De Uitdagingen voor ZZP'ers

Traditioneel gezien vragen banken en hypotheekverstrekkers om een stabiel inkomen en werkzekerheid - iets wat niet altijd kenmerkend is voor het leven van een ZZP'er. Dit kan het moeilijk maken om de benodigde documentatie te verstrekken en de zekerheid te bieden die geldverstrekkers zoeken.

Stappenplan een huis kopen in 10 stappen


Bij Hanno richten we ons op jouw individuele situatie. We begrijpen dat het inkomen wellicht fluctueert of dat je pas recent als ZZP'er bent gestart. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het vinden van hypotheekoplossingen die rekening houden met deze factoren.

Documentatie en Voorbereiding

Een van de sleutels tot het succesvol aanvragen van een hypotheek als ZZP'er is de juiste voorbereiding en documentatie. Dit omvat onder andere:

  • Inkomstenbelastingaangiften van de laatste drie jaar.
  • Jaarrekeningen of een overzicht van uw winst- en verliesrekening.
  • Een prognose van uw verwachte inkomen.
  • Advies op Maat
  • Elke ZZP'er is uniek, en daarom bieden we bij Hanno gepersonaliseerd advies. We bespreken de financiële situatie, de toekomstplannen en de woonwensen. Met deze informatie zoeken we naar de beste hypotheekopties die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

We werken samen met een breed scala aan geldverstrekkers om de beste hypotheekvoorwaarden te bieden. Dit betekent dat we niet alleen traditionele banken benaderen, maar ook kleinere instellingen en specialistische financiers die meer ervaring hebben met ZZP'ers. Bij Hanno stopt onze service niet bij het afsluiten van jouw hypotheek. We bieden doorlopende ondersteuning en adviseren je over eventuele toekomstige financiële beslissingen.

Conclusie

Als ZZP'er is het verkrijgen van een hypotheek misschien een uitdaging, maar het is zeker niet onmogelijk. Met de juiste voorbereiding, documentatie en het deskundige advies van Hanno, kun je jouw droomhuis binnen handbereik brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.


Contact met Hanno

Wil jij advies over de huizenmarkt of het financieren van een huis? Neem contact op met de hypotheekadviseurs van Hanno. Wij helpen je hier graag mee.