Webinar voor huiseigenaren

Webinar voor huiseigenaren

Financiële en praktische aspecten bij verhuizen, verbouwen en oversluiten

Wij organiseren regelmatig webinars voor mensen met een koopwoning over verhuizen, verbouwen en het oversluiten van de hypotheek. Daar bespreken we onderwerpen van het kopen van een nieuwe woning op de huidige huizenmarkt, het financieren van een verbouwing en de mogelijkheden van verduurzamen. 

Tijdens het webinar zijn onze hypotheekadviseurs Cees Vernooij en Bram Bolman aanwezig en makelaar Justus Halbertsma uit omgeving Zeist, Odijk en Bunnik. Het staat iedereen vrij om deel te nemen, ook als je in een andere regio woont. Meld je dus vooral aan! Onze experts bespreken onder andere de volgende vragen:

  • De markt is krap, hoe maak ik meer kans op een huis in onze regio?
  • Verhuizen naar een duurdere woning en toch lagere maandlasten: feit of fabel?
  • Verbouwen en verhogen: wat kan er wel en niet?
  • Hogere hypotheek voor de verbouwing en toch lagere maandlasten: feit of fabel?
  • Kan ik mijn maandlasten nog verlagen met de huidige rente? 

‘Ik had niet gedacht dat de webinar zo zou helpen om alles duidelijk op een rijtje te krijgen. Ik voel me nu veel zekerder.’

- Carl


Interesse in een webinar dat alleen over het kopen van een woning gaat? Meld je hier aan.

Schrijf in voor het webinar

Goed om te weten

  • Onze webinars zijn kleinschalig en informeel. We nodigen je uit om actief deel te nemen.
  • Meestal kun je je eigen vragen direct stellen.
  • Kun je niet meedoen? Meld je alsjeblieft af, dan geven we jouw plaats aan iemand anders.

Momenteel staan er geen webinars gepland. Heb je vragen over verhuizen, verhogen of oversluiten? Bespreek ze met een hypotheekadviseur in een gratis oriëntatiegesprek.


Meld je hieronder aan

Interesse in een webinar dat alleen over het kopen van een woning gaat? Meld je aan voor ons webinar 'Woning kopen'.

Liever een persoonlijk gesprek?
Maak een gratis afspraak met één van onze hypotheekadviseurs of met makelaar Justus Halbertsma.

Veelgestelde vragen

Voor wie is ons webinar voor huiseigenaren?

Hanno organiseert dit webinar voor huiseigenaren waarvan het huis en/of de hypotheek niet meer voldoet aan de wensen. Overweeg je om te verhuizen, te verbouwen of te verduurzamen? Of misschien wil je jouw hypotheek verhogen om geld vrij te maken of je maandlasten verlagen door te profiteren van de lage hypotheekrente? Het webinar brengt je opties in kaart en helpt je op weg. 

Gaan we in op mijn eigen situatie?

Tijdens het webinar krijg je handige tips én heb je de gelegenheid om al jouw persoonlijke vragen te stellen. Wil je jouw situatie uitgebreid bespreken met een hypotheekadviseur? Maak in het vervolg op het webinar een gratis afspraak met een adviseur.

Waarom organiseert Hanno deze avond?

Hanno is een sociale onderneming met een missie: to make the world financially happy. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een financieel zorgeloos leven en willen daar ons steentje aan bijdragen.

Daarom helpen we jou graag bij het maken van lastige keuzes: verhuizen of verbouwen, hoe werkt een verbouwing, wanneer is het gunstig om over te sluiten? Dat zijn spannende momenten waarin er veel op je af komt. Door je goed in te lichten helpen we je bij het maken van de juiste keuzes. En natuurlijk regelen we daarna graag je hypotheek. Niet verplicht, wel handig.

Is het webinar voor huiseigenaren gratis?

Ja, deelname aan het webinar is gratis en vrijblijvend. Wij nemen de kosten voor onze rekening. Zie onze voorwaarden voor evenementen.

Let op: meld je je aan voor het webinar, dan reserveren we voor jou een plek. Kun je toch niet meedoen? Laat het ons alsjeblieft weten, dan geven we jouw plek aan iemand anders. 

Verbouwen, verhuizen of oversluiten?

Meld je aan