Actuele hypotheekrente

Actuele hypotheekrente

Onafhankelijk overzicht van de huidige hypotheek rentestanden. Vergelijk waar de rente het beste is voor jou.

Actuele hypotheekrente vergelijken

De huidige hypotheekrente is historisch laag. Een goed moment voor het afsluiten of oversluiten van jouw hypotheek. Wij hebben de actuele hypotheekrente voor je op een rij gezet. Via Hanno kun jij bij al deze geldverstrekkers je hypotheek regelen.

Logo's hypotheekverstrekkers

Niet alles in beeld? Scroll even in het kader hierboven.

Let op: kijk niet alleen naar de lage hypotheekrentes

Let niet alleen op de lage hypotheekrentes. Daarop zijn vaak bijzondere voorwaarden van toepassing.  De voorwaarden van een hypotheek zijn erg belangrijk om te bepalen welke hypotheek het beste is voor jouw situatie.

Hanno kijkt hiernaar voor jou. Wij vergelijken hypotheekrentes en hypotheekvoorwaarden en kiezen dan samen met jou de beste hypotheek. Zo heb jij niet alleen de hypotheek met de laagst mogelijke rente voor jouw situatie, maar ook die met de beste voorwaarden.

Ook hypotheek afsluiten via Hanno

Hanno geeft jou niet alleen een complete vergelijking en een onafhankelijk hypotheekadvies, maar ook je hypotheek afsluiten is eenvoudig bij Hanno. Jij levert jouw documenten online aan via jouw Hanno-omgeving. Wij regelen alles met de geldverstrekker van jouw hypotheek.

ppt Rabobank hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt ING hypotheekrente

Vanaf 1,44%

ppt Argenta hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt asr hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt Hypotrust hypotheekrente

Vanaf 1,35%

Rentevaste periodes hypotheek

De rente van jouw hypotheek kan worden vastgezet voor verschillende periodes. Voor 10 jaar, 20 jaar, of langer of korter. Hanno zet voor jou de voordelen en nadelen van verschillende rentevaste periodes op een rij.


Variabele hypotheekrente of hypotheekrente vastzetten?

Het rentepercentage is belangrijk voor jouw hypotheek. Je wilt natuurlijk het liefst zo min mogelijk rente betalen. Wat kun jij het beste kiezen: vaste hypotheekrente of variabele hypotheekrente?


Einde rentevaste periode hypotheek

Als de rentevaste periode van jouw hypotheek binnenkort afloopt, is dat een goed moment om uit te zoeken of jouw hypotheek voordeliger kan. Hanno heeft een aantal nuttige tips voor het einde van je rentevaste periode.


Hypotheekadviseur contact opnemen

Vraag of gratis afspraak maken?