Hanno HypotheekBelofte

Hanno HypotheekBelofte

Bied zonder financieringsvoorbehoud met de financierings belofte en maak meer kans op je droomhuis

Veilig bieden zonder financieringsvoorbehoud

Met de Hanno HypotheekBelofte kun jij veilig bieden zonder voorbehoud van financiering. Je weet dan precies hoeveel hypotheek je kunt krijgen en wat je maandlasten zijn. Deze financierings belofte garandeert jou dat jij je hypotheek écht kunt afsluiten. Zo kun je zorgeloos bieden op je droomhuis, zonder voorbehoud van financiering. En dat geeft je een voordeel op de huizenmarkt.

Bieden zonder financieringsvoorbehoud

Waarom je meer kans maakt op een huis als je biedt zonder voorbehoud van financiering? Dat komt doordat de huizen als warme broodjes over de toonbank gaan. Er is veel concurrentie onder huizenkopers, vooral in de stad. En dat betekent dat jij vaak niet de enige bent die een bod doet op een huis.

Als jij op een huis biedt met meerdere partijen, wil je natuurlijk dat jouw bod het beste is. Dat kun je proberen door flink boven de vraagprijs te bieden. Maar nu overbieden eerder regel dan uitzondering is, kan het zijn dat je er dan tienduizenden euro's bij moet leggen. En dan bestaat de kans ook nog dat jouw concurrenten hetzelfde doen. Hoe zorg je er dan toch voor dat de verkoper voor jouw bod kiest? Door te bieden met voorwaarden die aantrekkelijk zijn voor de verkoper. Zoals bieden zonder voorbehoud van financiering.

Bieden zonder financieringsvoorbehoud geeft de verkoper meer zekerheid dat zijn huis echt wordt verkocht. Omdat je daarmee aangeeft dat jij de financiering van het huis sowieso rond krijgt. Maar je wilt natuurlijk geen risico lopen dat je daarna toch geen hypotheek kunt krijgen. Daar helpt onze financieringsbelofte je bij. Daarmee kun je veilig bieden zonder voorbehoud van financiering. Check de voorwaarden.

Voordelen HypotheekBelofte

Hypotheekbelofte-financieringsbelofte-icoon
 • Zorgeloos bieden zonder voorbehoud van financiering
 • De verkoper meer zekerheid, jij meer kans op je droomhuis
 • Je hypotheek snel geregeld

Zo werkt de HypotheekBelofte

 • infographic-location

  Gratis gesprek met hypotheekadviseur

  Jij berekent je hypotheek en bespreekt je situatie met een hypotheekadviseur. Je weet dan precies wat je mogelijkheden zijn, afhankelijk van je inkomen, verplichtingen en andere zaken.

 • infographic-home

  Droomhuis gevonden?

  Zodra jij je droomhuis vindt laat je het de adviseur weten. Die berekent wat je maximaal kunt bieden. Dat verschilt per huis, afhankelijk van o.a. de koopsom en verwachte marktwaarde.

 • infographic-bid

  Bieden zonder financieringsvoorbehoud

  Jij weet precies wat je maximaal kunt bieden en doet een bod zonder voorbehoud van financiering. Zo geef je de verkoper goede voorwaarden en is de kans groter dat hij voor jouw bod kiest. 

 • infographic-smiley

  Bod geaccepteerd, huis gekocht!

  Bod geaccepteerd? Gefeliciteerd met je nieuwe huis! Nu is het tijd om je hypotheek af te sluiten. Belangrijk is dat jij z.s.m. een taxatie plant, nog voor je de koopovereenkomst tekent.

 • infographic-pen

  Hypotheek afsluiten

  Na het aanleveren van alle benodigde documenten regelt Hanno jouw hypotheek bij de geldverstrekker. Jij hoeft niets meer te doen, behalve de hypotheekofferte tekenen.

ppt Rabobank hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt ING hypotheekrente

Vanaf 1,44%

ppt Argenta hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt asr hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt Hypotrust hypotheekrente

Vanaf 1,35%


Hypotheek-afsluiten-advies-icoon-beige-wit.png

Hypotheek afsluiten bij Hanno

 • Gratis oriëntatiegesprek. Hierna weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.
 • Bieden zonder financieringsvoorbehoud. De verkoper meer zekerheid, jij meer kans op je droomhuis.
 • Hypotheekadviesgesprek. Samen met de hypotheekadviseur kies jij de beste hypotheek.
 • Hypotheek afsluiten. Jij levert jouw documenten online aan, wij regelen alles met de bank.
 • Hypotheek monitoring. Na het afsluiten van jouw hypotheek houden we deze continu in de gaten.

Kosten-hypotheek-icoon-beige-wit.png

Financieringsvoorbehoud: wat is dat?

Bieden zonder voorbehoud van financiering vergroot dus de kans dat jouw bod wordt geaccepteerd. Maar wat is dat eigenlijk, financieringsvoorbehoud? Het financieringsvoorbehoud hypotheek is de bekendste ontbindende voorwaarde. Het houdt in dat jij het huis niet hoeft de kopen als je de hypotheek niet rond krijgt.

Als iemand een huis koopt wordt dat meestal onder voorbehoud financiering gedaan. Je kunt met een financieringsvoorbehoud nog de koopovereenkomst ontbinden. In jouw bod neem je dan een termijn op waarbinnen je de hypotheek financiering rond moet krijgen. Hoeveel weken je financieringsvoorbehoud geldt bepaal je zelf. Krijg je in die tijd de hypotheek niet geregeld, dan wordt de koop ontbonden. 

Een bod onder voorbehoud van financiering is voor de verkoper dus minder gunstig dan een bod zonder voorbehoud van financiering. De kans bestaat dan namelijk dat jij de hypotheek niet kunt afsluiten. En dan wordt zijn huis toch niet verkocht. Bieden zonder voorbehoud financiering geeft jou dus een streepje voor bij de verkoper. 

Maar let op: bieden zonder financieringsvoorbehoud is alleen verstandig als jij zeker weet dat je de hypotheek rond krijgt. Lukt dat je niet, dan betaal je de verkoper namelijk een boete van 10% van de koopsom. Bied daarom veilig met de Hanno HypotheekBelofte. Je loopt dan geen enkel risico en kunt gegarandeerd jouw hypotheek afsluiten.


Huis-kopen-icoon-beige-wit.png

Overbieden op de huizenmarkt

Op de overspannen huizenmarkt kan het voorkomen dat er meer dan 10 mensen een bod uitbrengen op een huis. Overbieden is dan ook eerder regel dan uitzondering en onderhandelen over de prijs is geen optie. Want vaak ligt het winnende bod tienduizenden euro's boven de vraagprijs. Hoe ga je daarmee om en waar let je op?


Hypotheek-documenten-icoon-beige-wit.png

Overige ontbindende voorwaarden

Voorbehoud van financiering is de belangrijkste ontbindende voorwaarde. Maar er zijn meer voorwaarden die je kunt stellen als je op een huis biedt. Bijvoorbeeld het voorbehoud bouwtechnische keuring. Meer informatie over bieden zonder voorbehoud bouwkundige keuring en andere ontbindende voorwaarden vind je hier.

Meer kans maken op je droomhuis? Bied zonder financieringsvoorbehoud.

Vraag de HypotheekBelofte aan
Hypotheekadviseur contact opnemen

Vraag of gratis afspraak maken?