Webinars en evenementen

Webinars en evenementen

Hanno organiseert regelmatig webinars en andere evenementen rondom het kopen van een (eerste) woning, je hypotheek verhogen en oversluiten. Gratis en vrijblijvend. Zo helpen we je op weg bij het vinden of verbouwen van je woning of het verlagen van je maandlasten. Bij al onze evenementen is een hypotheekadviseur aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. We hebben de volgende type evenementen gepland:


Webinar woning kopen

Workshop woning kopen


Een webinar voor iedereen die op zoek is naar een eerste woning of een volgende woning en wil weten hoe het ook alweer gaat, het kopen en financieren van een huis. Hier bespreken onze hypotheekadviseurs alle financiële en praktische aspecten en leer je hoe je meer kans maakt op de huidige krappe huizenmarkt. Je leert onder andere: 

  • hoeveel je kunt lenen voor je hypotheek
  • alle belangrijke stappen bij het kopen van een huis
  • slimme tips en dure valkuilen om te voorkomen


Webinar oversluiten / verhogen

Verbouwen of verhuizen


Voor iedereen met een koophuis organiseert Hanno een webinar over oversluiten, verhogen en verbouwen. Van het financieren van een verbouwing tot het opnemen van je overwaarde en het besparen op je maandlasten door middel van oversluiten. De nu nog lage (maar stijgende!) hypotheekrente maakt dit een goed moment om naar je hypotheek te kijken. Tijdens het webinar komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • de stappen van verbouwen en verduurzamen (incl. vergunningen en subsidies)
  • wat je maximaal kunt lenen voor een verhoging van je hypotheek
  • redenen voor het oversluiten van je hypotheek


Webinar 'how to buy a house' for expats

Mortgage advisor Utrecht_Webinar


Buying a house is difficult at the current housing market. Especially as an expat, because the process probably differs from what you're used to at home. We explain everything clearly during our free housing webinar 'how to buy a house in the Netherlands'. Here you'll find out:

  • what the status of the Dutch housing market is
  • all the important steps of buying a house
  • winning tips and costly pitfalls to avoid


Inloopmiddag HvdB Odijk

Hypotheekadvies Odijk - Hanno Vestiging de Meent


Op vrijdag 25 maart 2022 van 14:00 tot 17:00 uur organiseert Hanno een inloopmiddag op het Halbertsma van den Boom kantoor De Meent in Odijk. Je bent van harte welkom om langs te lopen en jouw plannen en wensen te bespreken met één van onze hypotheekadviseurs. Of het nu gaat om het kopen van een woning, het verbouwen van je huidige woning of het verhogen en/of oversluiten van je hypotheek. Heb je vooraf vragen, neem dan gerust contact met ons op.


Liever een persoonlijke afspraak?

Neem contact op