Onafhankelijk hypotheekadvies

Onafhankelijk hypotheekadvies

Advies voor je hypotheek. Echt onafhankelijk en persoonlijk, gegeven door ervaren hypotheekadviseurs.

Plan een gratis hypotheekgesprek

Echt onafhankelijk hypotheekadvies

Bij Hanno vinden we het belangrijk dat jij onafhankelijk hypotheekadvies krijgt. Daarom vergelijken onze hypotheekadviseurs niet slechts een beperkte selectie hypotheekverstrekkers, maar álle hypotheekverstrekkers. Dat zijn er meer dan 40.

Ja, óók je eigen bank. Zo selecteren we in ons hypotheekadvies écht de beste hypotheek voor jouw situatie. Met de laagste hypotheeklasten en de beste hypotheekvoorwaarden. 

Hypotheekverstrekkers vergelijken logos

Onafhankelijk hypotheek berekenen

Ik heet en ik wil een .

Vragen? Bel

030 - 208 2010

Beste Leon & Judith,

Hierbij het resultaat van jullie hypotheekberekening:

Jullie hypotheek

€ 320.357

Netto per maand

€ 1.052

Ingebracht eigen geld

€ 7.500

Jullie kunnen een huis kopen van

€ 337.500

Max hypotheek op inkomen:
€ 320.357
Inkomen Leon
€ 36.760
Inkomen Judith
€ 30.450
Creditcard
€ 750
Studieschuld Judith
€ 8.000
Netto per maand:
€ 1.052
Rente 2,05%
€ 561
Aflossing
€ 639
Bruto maandlast
€ 1.200
Belastingteruggave
€ 149
Netto per maand
€ 1.052
Koopsom bestaande bouw
€ 337.500
Overdrachtsbelasting
€ 6.750
Verbouwen
€ 3.000
Aankoopmakelaar
€ 1.200
Bouwkundige keuring
€ 450
Taxatiekosten
€ 350
Advieskosten
€ 1.395
Bankgarantie
€ 350
Notaris
€ 1.100
Aflossing roodstand, leningen en kredieten
€ 750
Totaal te financieren
€ 352.845
Maximaal hypotheek inkomen
€ 320.357
Schenking
€ 25.000
Ingebracht eigen geld
€ 7.500
Saldo (overschot)
€ 12

Persoonlijk hypotheekadvies

Onze hypotheekadviseurs geven niet alleen advies over jouw hypotheek, maar kijken naar jouw hele financiële situatie,  je plannen en wensen. Voor nu, en in de toekomst. Als het goed gaat, maar ook als het even tegenzit. Want een goed hypotheekadvies begint met een financieel advies.

Ons hypotheekadvies is inclusief overlijdensrisicoverzekering (ORV) voor je hypotheekaflossing en woonlastenverzekering.

Gratis eerste hypotheekgesprek

Eerst even kennismaken met onze hypotheekadvies werkwijze? Dat kan. Het eerste gesprek met onze hypotheekadviseurs is altijd gratis. En je zit nergens aan vast. 

Kom op gesprek bij Hanno

 • Direct duidelijkheid over je hypotheek
 • Met een ervaren hypotheekadviseur
 • Via de telefoon, webcam of op kantoor
 • Gratis en vrijblijvend


Hypotheekadvies bij Hanno

 • infographic-location

  1. Gratis hypotheekgesprek

  Vrijblijvend hypotheekadvies. Een gratis eerste gesprek waarin we kijken naar jouw mogelijkheden en wensen.

 • infographic-bid

  2. Bieden met de HypotheekBelofte

  Met de HypotheekBelofte kun je vaak bieden zonder financieringsvoorbehoud. Zo is de kans groter dat jouw bod wordt geaccepteerd. 

 • infographic-pen

  3. Onafhankelijk hypotheekadvies

  Hypotheekadviesgesprek. Aan de hand van ons hypotheekadvies kies jij jouw hypotheek. 

 • infographic-document

  4. Hypotheek afsluiten

  Afsluiten van je hypotheek. Jouw documenten lever jij online aan. Hanno vraagt jouw hypotheek aan bij de geldverstrekker.

 • infographic-smiley

  5. Hypotheek monitoring

  Continue monitoring. Na het afsluiten houden wij jouw hypotheek doorlopend in de gaten.


ppt Rabobank hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt ING hypotheekrente

Vanaf 1,44%

ppt Argenta hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt asr hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt Hypotrust hypotheekrente

Vanaf 1,35%

Hypotheek-berekenen-icoon-beige-wit.png

Onafhankelijke hypotheek berekenen

De eerste stap van hypotheekadvies is jouw hypotheek onafhankelijk berekenen. Via onze website kun je dat eenvoudig zelf doen. Zo weet je hoeveel jij maximaal kunt lenen en wat de maandlasten van jouw hypotheek zijn.

Door onafhankelijk alle hypotheekverstrekkers te vergelijken in ons hypotheekadvies, berekenen wij welke hypotheek voor jou het voordeligst is. Jij krijgt zo van onze hypotheekadviseurs het beste hypotheekadvies. 


Hypotheekadvies-icoon-beige-wit.png

Online hypotheekadvies

Bij Hanno krijg jij hypotheekadvies zoals jij dat wil: via telefoon, webcam of aan tafel. Jij kunt jouw hypotheek volledig online afsluiten, via de webcam. Heb je liever telefonisch hypotheekadvies of wil je langskomen bij één van onze vestigingen? Je bent ook van harte welkom op onze vestigingen voor een persoonlijk gesprek met onze hypotheekadviseurs.

Wil je onze hypotheekadviseurs eerst leren kennen? Maak dan een afspraak voor een gratis eerste hypotheekgesprek. Je zit bij ons nergens aan vast. 


Hypotheek-afsluiten-advies-icoon-beige-wit.png

Advieskosten hypotheek

Jij betaalt bij Hanno een eerlijke prijs voor hypotheekadvies en afsluiten. En dan krijg jij ook nog eens het beste hypotheekadvies, inclusief overlijdensrisicoverzekering (ORV) voor je hypotheekaflossing en een woonlastenverzekering. Ook zijn onze adviestarieven inclusief bemiddelingkosten hypotheek.

Hoe komt het dat onze advieskosten hypotheek hypotheekadvies zo goedkoop is? Omdat Hanno werkt met nieuwe technologieën. Daarmee doe jij wat je zelf kunt, zoals jouw gegevens invullen en belangrijke documenten uploaden. Hierdoor kost jouw hypotheekadvies ons minder tijd. Dat berekenen we door in onze tarieven. 


Hypotheek-oversluiten-icoon-beige-wit.png

Advies oversluiten hypotheek

Onze hypotheekadviseurs geven onafhankelijk hypotheekadvies over het oversluiten van jouw hypotheek. Daarbij vergelijken ze alle hypotheekverstrekkers. Ook het voorstel van jouw eigen geldverstrekker, als je dat hebt ontvangen. 

Je hypotheek oversluiten als je rentevaste periode nog niet is afgelopen? In ons hypotheekadvies houden we ook rekening met de boete bij hypotheek oversluiten en andere extra kosten bij hypotheek oversluiten.


Hypotheekbelofte-icoon-beige-wit.png

Hypotheekadvies & de HypotheekBelofte

Op de huidige huizenmarkt is het lastig om een woning te kopen, vooral als jij op zoek bent naar je eerste huis. De huizenprijzen zijn hoog en je moet vaak opbieden tegen concurrenten om jouw droomhuis te kunnen kopen.

Daar houden wij rekening mee in ons hypotheekadvies. Om te zorgen dat jij meer kans maakt op jouw droomhuis kun je bieden met de Hanno HypotheekBelofte. Hoe dat werkt? Onze hypotheekadviseurs controleren jouw gegevens en berekenen onafhankelijk jouw hypotheek. Jij kunt dan bieden zonder financieringsvoorbehoud. Daarmee bied je de verkoper meer zekerheid en vergroot je de kans dat hij jouw bod accepteert.


Hypotheek-adviseur-icoon-beige-wit.png

Tweede hypotheek advies

Wil je hypotheekadvies over het afsluiten van een tweede hypotheek? Bij het afsluiten van een extra hypotheek is het belangrijk dat deze goed past bij jouw huidige hypotheek en situatie. Dat kan je veel geld besparen. 

Onze hypotheekadviseurs kunnen je helpen bij het vinden van de beste oplossing. Ze houden rekening met jouw huidige situatie en weten precies wat er mogelijk is bij het afsluiten van een 2e hypotheek.


Huis-verbouwen-icoon-beige-wit.png

Hypotheekvormen advies

Als je een nieuwe hypotheek afsluit, bespreek je ook de hypotheekvorm die je het beste kunt kiezen tijdens jouw hypotheekadvies. De hypotheekvorm bepaalt de manier waarop jij je hypotheek aflost. Welke vorm het best past bij jou hangt af van je (financiële) situatie en je wensen.

In het hypotheekadviesgesprek bespreken onze hypotheekadviseurs de voordelen en nadelen van de verschillende hypotheekvormen met je. Samen kiezen jullie de hypotheekvorm die het beste bij jou past.


Hypotheekrente-icoon-beige-wit.png

Hypotheekrente advies

Goed hypotheekadvies gaat verder dan onafhankelijk actuele hypotheekrente vergelijken. Dat kun jij zelf ook wel, met hulp van een tool die de actuele hypotheekrente vergelijkt

Natuurlijk nemen we de hypotheekrentepercentages mee in ons hypotheekadvies. Maar de beste hypotheekverstrekker voor jou is niet per se degene met de laagste hypotheekrente. Onze hypotheekadviseurs geven bijvoorbeeld ook advies over hypotheekrente vastzetten. Zo vinden ze altijd de perfecte hypotheek voor jou, met passende hypotheekvoorwaarden en rentevasteperiode én de beste hypotheekrente voor jouw situatie.


Onafhankelijk hypotheekadvies Utrecht?

Maak een gratis afspraak

Hypotheekadvies van Hanno

Hypotheekadvies stappenplan

In ons hypotheekadvies schetsen onze hypotheekadviseurs een compleet beeld van jouw financiële situatie. Dat doen we door naar al jouw geldzaken te kijken. Naar je hypotheek, maar ook naar je verzekeringen, spaargeld en pensioen. 

In ons hypotheekadvies houden we ook rekening met jouw wensen, verwachtingen en dromen. Zodat jij een hypotheek afsluit die bij je past. En jij je leven kunt blijven leven.

Alle hypotheekadviseurs van Hanno hebben jarenlange ervaring. Zij hebben honderden hypotheken gesloten en kunnen alle situaties aan. Ook de meest complexe. Altijd de beste hypotheek voor jouw situatie. Snel, efficiënt en voor een eerlijke prijs.

Check onze hypotheekadvies werkwijze

100% onafhankelijk en provisievrij

Voor jouw hypotheekadvies vergelijkt Hanno onafhankelijk alle hypotheekverstrekkers. Niet alleen een beperkte selectie. Jij sluit bij ons dus écht de beste hypotheek af. Met passende hypotheekvoorwaarden en de laagste hypotheekrente.

Ook kijken onze adviseurs tijdens jouw hypotheekadvies naar al je verzekeringen. Ook de beste verzekeringsvoorwaarden krijg je bij Hanno. En het scheelt tot 25% op je verzekeringspremie, want bij ons betaal je nooit provisie. 

Neem jij hypotheekadvies af bij Hanno? Dan krijg jij een jaar lang gratis een Hanno Plan voor het regelen van jouw verzekeringen. Je vindt meer informatie over het Hanno Plan op onze website.

Meer over het Hanno Plan

Gratis hypotheekadvies

Jij krijgt van ons hypotheekadvies zoals jij dat fijn vindt: online, via de telefoon of ‘ouderwets’ op kantoor. Je kunt altijd langskomen voor hypotheekadvies met een kopje koffie, op een van onze vestigingen in Utrecht, Odijk of Zeist. Regel jij liever jouw hypotheekadvies online? Ook dan krijg jij een compleet, persoonlijk advies.

Het eerste gesprek is altijd gratis. En vrijblijvend, dus het verplicht je tot niks. Je weet daarna precies hoeveel hypotheek jij kunt krijgen. Maak snel een afspraak voor een oriëntatiegesprek.

Plan een gratis hypotheekgesprek

Het beste hypotheekadvies

Wij geven hypotheek advies met behulp van slimme online tools. Dat zorgt ervoor dat ons hypotheekadvies goedkoper is. Jij levert zelf jouw gegevens en documenten aan, waardoor wij sneller klaar zijn met jouw hypotheekadvies. Dat zorgt voor lage hypotheekadvies kosten. Maar jij krijgt wel een compleet en ouderwets goed advies. Niet alleen goedkoper dus, maar ook beter.  

Meer over Hanno