Onafhankelijk hypotheekadvies

Onafhankelijk hypotheekadvies

Altijd de beste hypotheek, slim en efficiënt geregeld.

Waarom hypotheekadvies van Hanno?

Onafhankelijk hypotheekadvies icoon

100% onafhankelijk

Onafhankelijk advies van ervaren adviseurs

Hypotheekadvies_klantwaardering_icoon

Tevreden klanten

Klanten geven ons gemiddeld een 9+

Hypotheekadvies_kosten_icoon

Aantrekkelijke tarieven

Goed én betaalbaar hypotheekadvies

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur

Hypotheekadviseur Bram Bolman 400x267px

Huis kopen? Bespreek jouw situatie met één van onze ervaren hypotheekadviseurs.. Gratis en vrijblijvend.

Kom naar de Hanno info-avond 'Woning Kopen'

Volgende huis kopen

Hoe koop je een huis op de krappe huizenmarkt? Dat vertellen onze hypotheekadviseurs je op onze gratis info-avond 'Huis Kopen' in Utrecht.

Goed en betaalbaar hypotheekadvies

Hypotheekadvies goedkoop

Hypotheekadvies bij Hanno is beter én goedkoper, omdat wij op een slimme manier hypotheekadvies geven. Waarbij jij doet wat je zelf kan en je de hypotheekadviseur alleen betaalt voor een zijn advies. Echt persoonlijk en 100% onafhankelijk.

Gratis eerste hypotheekgesprek

Hypotheekadviseur Utrecht.jpg

Een goed hypotheekadvies begint met een financieel advies. Daarom geven onze hypotheekadviseurs niet alleen advies over je hypotheek, maar kijken ze naar je complete financiële situatie, plannen en wensen. Het 1e gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Hypotheekverstrekkers vergelijken logos

Hanno geeft 100% onafhankelijk hypotheekadvies. Wij vergelijken geen beperkte selectie, maar alle hypotheekverstrekkers. Oók je eigen bank. Zo selecteren we voor jou écht de beste hypotheek. Met de laagste maandlasten en beste voorwaarden. 


Jouw hypotheekadvies in 5 stappen

 • infographic-location

  1. Kennismaking

  Direct een eerste indruk van jouw situatie en je hypotheekmogelijkheden. 

  Neem nu contact op >>

 • infographic-document

  2. Documenten aanleveren

  Jij levert jouw documenten aan in een veilige, online omgeving. Eenvoudig en efficiënt.

 • infographic-pen

  3. Gratis hypotheekgesprek

  Vrijblijvend 1e gesprek voor hypotheek advies. Jouw wensen en financiële situatie helder.

 • infographic-pen

  4. Hypotheekadvies

  Onafhankelijk hypotheekadvies en persoonlijk financieel plan. Jij kiest jouw hypotheekaanbieder.

 • infographic-smiley

  5. Hypotheek rond, naar de notaris

  Wij regelen jouw hypotheek, snel en efficiënt. En houden je financiën blijvend op orde.

  Meer info >>


Huis gevonden? Bied met de HypotheekBelofte!

Zo maak je meer kans op de krappe huizenmarkt

Huis kopen Utrecht? Net als op veel andere plekken in Nederland is de huizenmarkt in Utrecht overspannen. Bieden op een huis met meerdere partijen en boven de vraagprijs bieden zijn aan de orde van de dag. Dat heb je misschien al gemerkt. 

Daar kunnen onze hypotheekadviseurs Utrecht je bij helpen! Hoe? Door te bieden met de Hanno HypotheekBelofte maak je meer kans op het winnende bod. 

Bieden met de HypotheekBelofte = Meer kans op een geaccepteerd bod

Koop je een huis, dan heb je een hypotheek nodig. Veel mensen zoeken pas een hypotheekadviseur Utrecht nadat ze een bod hebben gedaan. Maar dat kan je beter doen vóórdat je een bod doet op een huis. 

Met de Hanno HypotheekBelofte die je krijgt van jouw Hanno hypotheekadviseur Utrecht, regel jij je hypotheek grotendeels vooraf. En kan je vaak bieden zonder financieringsvoorbehoud. Dat is aantrekkelijk voor de verkoper, want die heeft dan direct zekerheid over de verkoop van zijn woning. 

Dat geeft jou een groot voordeel ten opzichte van andere kopers in Utrecht, want de meeste mensen bieden met een voorbehoud van financiering van enkele weken. Daarom is de kans een stuk groter dat de verkoper voor jouw bod kiest als je biedt met de Hanno HypotheekBelofte. Lees meer >>

‘Ik wilde een huis kopen in Utrecht. Tja, dan ben je niet de enige. Bij veel huizen ben ik overboden. Tot ik de HypotheekBelofte kreeg van Hanno. Mijn volgende bod is direct geaccepteerd.’

- Antoinette
Hypotheekadvies review

Eerst je hypotheek berekenen?

Maak direct een berekening

Meer over hypotheekadvies

Hypotheekadvies-icoon-beige-wit.png

Online hypotheekadvies

Bij Hanno krijg jij hypotheekadvies zoals jij dat wil: via telefoon, webcam of aan tafel. Jij kunt jouw hypotheek volledig online afsluiten, via de webcam. Heb je liever telefonisch hypotheekadvies of wil je langskomen bij één van onze vestigingen? Je bent ook van harte welkom op onze vestigingen voor een persoonlijk gesprek met onze hypotheekadviseurs.

Wil je onze hypotheekadviseurs eerst leren kennen? Maak dan een afspraak voor een gratis eerste hypotheekgesprek. Je zit bij ons nergens aan vast. 

Hypotheek-oversluiten-icoon-beige-wit.png

Advies over je hypotheek oversluiten

Onze adviseurs helpen je ook graag met een onafhankelijk hypotheekadvies over het oversluiten van jouw hypotheek. Daarbij vergelijken ze onafhankelijk álle hypotheekverstrekkers, óók je eigen bank. 

Je hypotheek oversluiten als je rentevaste periode nog niet is afgelopen? In ons hypotheekadvies houden we ook rekening met de boeterente bij hypotheek oversluiten en andere extra kosten bij hypotheek oversluiten.

Hypotheek-adviseur-icoon-beige-wit.png

Tweede hypotheek advies

Wil je hypotheekadvies over het afsluiten van een tweede hypotheek? Bij het afsluiten van een extra hypotheek is het belangrijk dat deze goed past bij jouw huidige hypotheek en situatie. Dat kan je veel geld besparen. 

Onze hypotheekadviseurs kunnen je helpen bij het vinden van de beste oplossing. Ze houden rekening met jouw huidige situatie en weten precies wat er mogelijk is bij het afsluiten van een 2e hypotheek.

Huis-verbouwen-icoon-beige-wit.png

Hypotheekvormen advies

Als je een nieuwe hypotheek afsluit, bespreek je ook de hypotheekvorm die je het beste kunt kiezen tijdens jouw hypotheekadvies. De hypotheekvorm bepaalt de manier waarop jij je hypotheek aflost. Welke vorm het best past bij jou hangt af van je (financiële) situatie en je wensen.

In het hypotheekadviesgesprek bespreken onze hypotheekadviseurs de voordelen en nadelen van de verschillende hypotheekvormen met je. Samen kiezen jullie de hypotheekvorm die het beste bij jou past.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Utrecht?

Maak een gratis 1e afspraak