100% onafhankelijk hypotheekadvies

100% onafhankelijk hypotheekadvies

Altijd de beste hypotheek, slim en efficiënt geregeld.

Maak direct een afspraak

Hypotheekadvies persoonlijk icoon

√ Gratis oriëntatiegesprek

Hypotheekadvies_klantwaardering_icoon

√ Klantwaardering 9+

Hypotheekadvies_kosten_icoon

√ Hypotheekadvies al vanaf € 1.495

Kom naar ons webinar 'Woning Kopen'

Workshop woning kopen

Hoe koop je een huis op de krappe huizenmarkt? Dat vertellen onze hypotheekadviseurs je op ons webinar 'Huis Kopen'.

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Huis kopen of hypotheek oversluiten? Bespreek jouw situatie met één van onze ervaren hypotheekadviseurs. Gratis en vrijblijvend.

Goed en betaalbaar hypotheekadvies

Hypotheekadvies goedkoop

Hypotheekadvies bij Hanno is beter én goedkoper, omdat wij op een slimme manier hypotheekadvies geven. Waarbij jij doet wat je zelf kan en je de hypotheekadviseur alleen betaalt voor een zijn advies. Echt persoonlijk en 100% onafhankelijk.

Gratis eerste hypotheekgesprek

Hypotheekadviseur Utrecht.jpg

Een goed hypotheekadvies begint met een financieel advies. Daarom geven onze hypotheekadviseurs niet alleen advies over je hypotheek, maar kijken ze naar je complete financiële situatie, plannen en wensen. Het 1e gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Hypotheekverstrekkers vergelijken logos

Hanno geeft 100% onafhankelijk hypotheekadvies. Wij vergelijken geen beperkte selectie, maar alle hypotheekverstrekkers. Oók je eigen bank. Zo selecteren we voor jou écht de beste hypotheek. Met de laagste maandlasten en beste voorwaarden. 


Jouw hypotheekadvies in 5 stappen

 • infographic-location

  1. Budget bepalen: wat kan je kopen?

  Een gratis oriëntatiegesprek geeft je snel duidelijkheid.

  Bel direct 030 208 2010

 • infographic-bid

  2. Bieden met de HypotheekBelofte

  Daarmee maak je meer kans op het winnende bod.

 • infographic-document

  3. Huis gekocht? Je eigen financiële plan

  Eerst kijken we naar je financiële situatie, dán naar je hypotheek.

 • infographic-home

  4. Keuze hypotheekverstrekker

  Op basis van je hypotheekplan kiezen we de beste aanbieder.

 • infographic-pen

  5. Hypotheek rond, naar de notaris

  Wij regelen jouw hypotheek van A tot Z, jij tekent bij de notaris. 

  Uitgebreid stappenplan >>


Huis gevonden? Bied met de HypotheekBelofte!

Zo maak je meer kans op de krappe huizenmarkt

Huis kopen Utrecht? Net als op veel andere plekken in Nederland is de huizenmarkt in Utrecht krap. Bieden op een huis met meerdere partijen en overbieden zijn aan de orde van de dag. Hoe zorg je dat één van die huizen straks van jóu is? Door te bieden met de Hanno HypotheekBelofte.

Bieden met de HypotheekBelofte = Meer kans op een geaccepteerd bod

Met de Hanno HypotheekBelofte die je krijgt van jouw Hanno hypotheekadviseur Utrecht, regel jij je hypotheek grotendeels vooraf. En kan je vaak bieden zonder financieringsvoorbehoud. Dat is aantrekkelijk voor de verkoper, want die heeft dan direct zekerheid over de verkoop van zijn woning. 

Dat geeft jou een groot voordeel ten opzichte van andere kopers in Utrecht, want de meeste mensen bieden met een voorbehoud van financiering tot wel 8 weken. Daarom is de kans een stuk groter dat de verkoper voor jouw bod kiest als je biedt met de Hanno HypotheekBelofte. Lees meer >>

‘Vier keer ben ik overboden op een huis in Utrecht, zo frustrerend was dat. Toen kreeg ik de HypotheekBelofte van Hanno. Mijn volgende bod is gelukkig wél geaccepteerd.’

- Antoinette
Hypotheekadvies review

Eerst je hypotheek berekenen?

Maak direct een berekening

Meer over hypotheekadvies

Hypotheekadvies-icoon-beige-wit.png

Online hypotheekadvies

Bij Hanno krijg jij hypotheekadvies zoals jij dat wil: via telefoon of aan tafel. Als je wilt kun je jouw hypotheek online afsluiten, via een telefonisch advies en ons handige online dashboard. Kom je liever langs op kantoor? Je bent van harte welkom op onze vestigingen voor een gesprek met onze hypotheekadviseurs.

Maak kennis met onze hypotheekadviseurs en maak een afspraak voor een eerste hypotheekgesprek. Altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Hypotheek-oversluiten-icoon-beige-wit.png

Advies over je hypotheek oversluiten

Wil jij je hypotheek oversluiten om te besparen op je maandlasten? Onze hypotheekadviseurs kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Dat doen ze 100% onafhankelijk door alle hypotheekaanbieders te vergelijken, óók je eigen bank.

Je hypotheek oversluiten als je rentevaste periode nog niet is afgelopen? In ons hypotheekadvies houden we ook rekening met de boeterente bij hypotheek oversluiten en andere extra kosten bij hypotheek oversluiten.

Hypotheek-adviseur-icoon-beige-wit.png

Tweede hypotheek advies

Wil je hypotheekadvies over het afsluiten van een tweede hypotheek? Bij het afsluiten van een extra hypotheek is het belangrijk dat deze goed past bij je huidige hypotheek en situatie. Dat kan je veel geld besparen. Onze hypotheekadviseurs weten precies wat er mogelijk is bij het afsluiten van een 2e hypotheek en helpen je om de beste oplossing te vinden. 

Huis-verbouwen-icoon-beige-wit.png

Hypotheekvormen advies

Als je een nieuwe hypotheek afsluit, bespreek je ook de hypotheekvorm die je het beste kunt kiezen tijdens jouw hypotheekadvies. De hypotheekvorm bepaalt de manier waarop jij je hypotheek aflost. Welke vorm het best bij jou past, hangt af van je (financiële) situatie en je wensen. Dit bespreken onze hypotheekadviseurs met je tijdens het hypotheekadviesgesprek. Alvast meer weten? Lees hier alvast iets over de verschillende hypotheekvormen.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Utrecht?

Maak een gratis 1e afspraak