De beste hypotheekadviseur in Nieuwegein

Hypotheekadvies nodig? Kom langs bij Hanno, dé onafhankelijke hypotheekadviseur in Nieuwegein.

Onafhankelijk hypotheekadvies icoon

√ 100% onafhankelijk

Hypotheekadvies persoonlijk icoon

Hypotheekadvies op maat

Hypotheekadvies_kosten_icoon

Eerlijke tarieven


Webinar Woning Kopen

Webinar woning kopen

Volg ons webinar Woning Kopen! Daar geven onze hypotheekadviseurs je slimme tips waarmee je meer kans maakt op de woningmarkt van Nieuwegein.

Gratis afspraak met een hypotheekadviseur

Hypotheekadvies Utrecht - Vestiging Hooghiemstra

Huis kopen in Nieuwegein? Bespreek je situatie gratis en vrijblijvend met onze ervaren hypotheekadviseurs. Op kantoor of telefonisch.

Jouw hypotheekadvies in 5 stappen

 • infographic-location

  1. Budget bepalen: wat kan je kopen?

  Een gratis oriëntatiegesprek geeft je snel duidelijkheid.

  Bel direct 030 - 208 2010

 • infographic-bid

  2. Bieden met de HypotheekBelofte

  Daarmee maak je kans op een lagere koopsom.

 • infographic-document

  3. Huis gekocht? Je eigen financiële plan

  Eerst kijken we naar je financiële situatie, dán naar je hypotheek.

 • infographic-home

  4. Keuze hypotheekverstrekker

  Op basis van je hypotheekplan kiezen we de beste aanbieder.

 • infographic-pen

  5. Hypotheek rond, naar de notaris

  Wij regelen jouw hypotheek van A tot Z, jij tekent bij de notaris. 

  Uitgebreid stappenplan >>


Waarom je hypotheek afsluiten bij Hanno?

Echt persoonlijk hypotheekadvies

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Een hypotheek afsluiten is een grote stap. Met je adviseur bespreek je in alle rust je situatie en het hypotheekadvies Nieuwegein.

Hanno kent 43+ aanbieders

Jij krijgt 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Nieuwegein. Wij vergelijken vrijwel alle aanbieders. Zo heb je straks écht de beste hypotheek.

Waarom goed advies niet duur is

Hypotheekadvies goedkoop

Omdat we slim hypotheekadvies geven, betaal je de de adviseur niet voor papieren rompslomp en bureaucratie. Dat zorgt voor eerlijke tarieven.


Huis gevonden? Bied met de HypotheekBelofte!

Daarmee maak je meer kans op de woningmarkt

Woning kopen Nieuwegein? Ook in Nieuwegein is de huizenmarkt oververhit. Overbieden en bieden op een huis met meerdere partijen zijn eerder regel dan uitzondering. Wellicht heb je dat zelf ook al gemerkt.

Onze hypotheekadviseurs Nieuwegein kunnen jou helpen op de overspannen huizenmarkt. Met de Hanno HypotheekBelofte maak je meer kans om jouw droomhuis te kopen.

Bieden met de HypotheekBelofte = Meer kans op een geaccepteerd bod

Om een huis te kopen heb je een hypotheek nodig. De meeste mensen bespreken hun financiële situatie pas met een hypotheekadviseur Nieuwegein als ze een huis hebben gekocht. Maar dat kan je beter doen vóór je een bod doet op een huis. 

Jouw Hanno hypotheekadviseur Nieuwegein kan jou namelijk de HypotheekBelofte geven. Daarmee kan je vaak bieden zonder financieringsvoorbehoud. En dat werkt in je voordeel tijdens het bieden op een huis.

Verkopers geven namelijk de voorkeur aan een bod zonder voorbehoud van financiering, omdat ze dan geen 6 weken financieringsvoorbehoud hoeven af te wachten. Je biedt ze dus snelheid en zekerheid met de HypotheekBelofte. Dat geeft jou een groot voordeel ten opzichte van je concurrenten. Lees meer >>

 

‘Ik heb mijn huis in Nieuwegein gekocht met de Hanno HypotheekBelofte. Er waren nog drie andere geïnteresseerden en ik had niet het hoogste bod, maar toch ging de verkoper het liefst met mij in zee.’

- Marjon
Hypotheekadvies review

Hypotheekadviseur Nieuwegein nodig?

Bereken alvast je hypotheek

Meer over hypotheekadvies Nieuwegein

Hypotheekadviseur Nieuwegein_Wonen

Wonen in Nieuwegein

Een stukje geschiedenis

Nieuwegein is ontstaan in 1971 om woonruimte te bieden aan bewoners van Utrecht (en andere drukke steden). In korte tijd werden tienduizenden woningen gebouwd en verhuisden veel gezinnen naar een eengezinswoning ‘buiten’ de stad met een tuintje. 

Het beste van twee werelden

In Nieuwegein woon je rustig, met veel lusten van de grote stand maar niet alle lasten. Nieuwegein heeft een mooi stadscentrum, verschillende winkelcentra, restaurants, scholen, sportcomplexen, een topklinisch ziekenhuis, bioscoop en zelfs een theater. Al het goede van een stad binnen handbereik.

En toch kan je vrijwel altijd voor de deur parkeren! De straten zijn goed onderhouden en de plantsoenen schoon en groen. Bovendien kan je heerlijk wandelen en fietsen in de weidse polders of langs de rivier de Lek. Wat wil je nog meer?

Ideale locatie

Nieuwegein ligt heel centraal. Je bent zó in hartje Utrecht met de auto, bus of sneltram. Ook andere steden zijn goed bereikbaar via de snelweg. Je bent in no time in Amsterdam, Arnhem of Rotterdam. Dat alles maakt wonen in Nieuwegein bijzonder prettig.

Hypotheekadviseur Nieuwegein_Huizenmarkt

Huizenmarkt in Nieuwegein

Net als in de rest van Nederland is de huizenmarkt de laatste jaren flink aangetrokken in Nieuwegein. De prijzen stijgen en huizen worden snel verkocht. Om tegemoet te komen aan de woningnood zijn er verschillende nieuwbouwprojecten en worden kantoorgebouwen getransformeerd tot koopwoningen.

Maar we hebben goed nieuws voor huizenzoekers in Nieuwegein! In Nieuwegein staan de goedkoopste huizen van de provincie Utrecht. Hoewel de prijzen overal stijgen, krijg je in Nieuwegein meer huis voor je geld dan op andere centrale plekken.

Ben jij van plan om een huis te kopen in Nieuwegein? Bespreek jouw situatie met een Hanno hypotheekadviseur Nieuwegein. Gratis en vrijblijvend. Je weet dan precies wat je budget is en kan waarschijnlijk bieden met de Hanno HypotheekBelofte. Daarmee maak je meer kans om jouw droomhuis in Nieuwegein te kopen.

Aankoopmakelaar

Huis kopen Nieuwegein? 3 gouden tips

Met de volgende tips van onze hypotheekadviseurs Nieuwegein lukt het jou eerder om dat droomhuis te bemachtigen:


 • Aankoopmakelaar: schakel een aankoopmakelaar. Een makelaar weet eerder welke huizen er te koop komen in jouw favoriete wijk in Nieuwegein, adviseert je tijdens het bieden en beschermt je voor overbieden. En je hebt een streepje voor met een aankoopmakelaar, waardoor je dat populaire koophuis in Nieuwegein net wél krijgt. 
 • Openingsbod bepalen: leg een reëel openingsbod neer, gebaseerd op de woningwaarde. Is je bod te laag, dan verwerpt de verkoper je bod direct. Maar als je een te hoog bod doet, betaal je straks meer dan nodig voor een huis in Nieuwegein. 
 • Bied met de Hanno Hypotheekbelofte: met de HypotheekBelofte die je krijgt van jouw Hanno hypotheekadviseur Nieuwegein bied je vaak zonder financieringsvoorbehoud. De verkoper weet dan direct waar hij aan toe is. Dat geeft jou een groot voordeel ten opzichte van je concurrenten die onder financieringsvoorbehoud beiden. 

Hypotheekadvies Utrecht_Beste hypotheekadvies Utrecht

Hanno: de beste hypotheekadviseur Nieuwegein

Onze hypotheekadviseurs Nieuwegein hebben een uitgebreide kennis van de huizenmarkt. Zij sluiten dagelijks hypotheken af in Nieuwegein. En natuurlijk kunnen ze je ook helpen om jouw hypotheek Nieuwegein over te sluiten. 

Hanno is een moderne organisatie voor hypotheekadvies Nieuwegein. Wij combineren een efficiënte online werkwijze met écht persoonlijk advies. Omdat je niet betaalt voor papieren rompslomp is ons hypotheekadvies veel goedkoper, terwijl we toch meer tijd voor je hebben. 

Hypotheekadviseur Utrecht.jpg

Gratis 1e gesprek hypotheek Nieuwegein

Een huis kopen in Nieuwegein is een grote stap. Daarom vinden wij het belangrijk dat we elkaar eerst leren kennen. Jij, jouw hypotheekadviseur in Nieuwegein en de Hanno-werkwijze.

In alle rust bespreek jij je situatie, (woon)wensen en mogelijkheden met jouw hypotheekadviseur. Op de manier die jij fijn vindt: via de telefoon, webcam of gewoon op ons kantoor voor hypotheekadvies in Nieuwegein. Daarna weet je precies waar je aan toe bent. Een oriëntatiegesprek is gratis en je zit nergens aan vast.


Hypotheekadvies Nieuwegein nodig? Kom langs bij onze ervaren hypotheekadviseurs.

Contact