Hypotheekrentevergelijker

Hypotheekrentevergelijker

Vergelijk beste rentepercentages voor jouw hypotheek

Onafhankelijk hypotheekrente berekenen

Via Hanno kun jij je hypotheek afsluiten bij álle hypotheekverstrekkers in Nederland. Wij vergelijken al hun rentepercentages. Bekijk welke aanbieders de laagste rente hebben voor jouw hypotheek.

Logo's hypotheekverstrekkers

Niet alles in beeld? Scroll even in het kader hierboven.

Let op: staar je niet blind op lage rentepercentages

Staar je niet blind op lage rentepercentages. Daarvoor gelden vaak bijzondere voorwaarden. Om de beste hypotheek te vinden voor jouw situatie moet je ook naar de hypotheekvoorwaarden kijken. 

Hanno helpt je hierbij. Wij maken voor jou een complete vergelijking op basis van rente en voorwaarden. Zodat je echt het beste uit bent.


Ook hypotheek afsluiten via Hanno

Wij kunnen jouw hypotheek afsluiten bij alle geldverstrekkers. En adviseren je dus echt onafhankelijk, omdat er geen enkele hypotheek is die wij niet voor jou kunnen afsluiten.

ppt Rabobank hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt ING hypotheekrente

Vanaf 1,44%

ppt Argenta hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt asr hypotheekrente

Vanaf 1,2%

ppt Hypotrust hypotheekrente

Vanaf 1,35%

Hypotheekrente vastzetten

Je kunt je hypotheekrente vastzetten voor een bepaalde periode. Bijvoorbeeld voor 5 of 10 jaar. Of zelfs voor 30 jaar. Bekijk hier wat de voordelen en nadelen zijn per rentevaste periode.

 


 

Vaste of variabele hypotheekrente?

Belangrijk voor jouw hypotheek is de rente. Natuurlijk wil jij zo min mogelijk rente betalen. Wat voor rente kun je dan het beste kiezen:: vaste rente of variabele rente?


Einde rentevaste periode

Loopt jouw rentevaste periode bijna af? Dat is een goed moment om te kijken of jouw hypotheek goedkoper kan. Bekijk onze tips voor als het einde van jouw rentevaste periode in zicht komt.

 


Hypotheekadviseur contact opnemen

Vraag of gratis oriëntatiegesprek plannen?